Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A ti gyerekorvosotok kimegy...

A ti gyerekorvosotok kimegy házhoz? Lehet hívni a mobilján bármikor (persze nem éjszakára gondolok)?

Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 11:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én még a mobilját sem tudom,a rendelésről is minimum 30 percet késik és senki nem tudja elérni.
2011. nov. 18. 11:59
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem jön ki, de a mobilján elérhető. Van körzeti ügyeletes orvos, az kijön. Neki is jár a szabadnap.
2011. nov. 18. 12:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Jézusom én most csak ámulok és bámulok. A mi gyerekorvosunk nem körzeti (azt lecseréltük). Nem körzetbe járnak óvodába/bölcsődébe (az utca másik oldala), mi annak az orvosát kértük fel. Bármi van kijön. Én egy 1000-est szoktam neki adni. De! Simán beoltotta a gyereket a bölcsiben, hogy ne keljen pocakosan/ kicsi babával a rendelőben sorban állni. Simán megnézi a gyereket a bölcsiben, ha felhívom és megkérem rá. A mobilján bármikor elérem, mindenben segít. Ha receptre van szükségem felhívom és beteszi a gyerek bölcsis szekrényébe és még sorolhatnám. Nagyon ritkán hívom ki. Akkor is csak egy ezrest adok neki. Rendelésén nem fizetek. Amikor egyéb szívességet tesz olykor- olykor veszek neki egy-egy bonbont. De nem szívesen fogadja el.
2011. nov. 18. 12:42
 14/16 anonim ***** válasza:

Mindig elérhető, a téli időszakban a nagyobbik sajna sokat beteg, és befullad... Épp "fuldokló gyereket nem viszek le a rendelésre, sem lázast, így kihívom a dr nőt, aki minden gond nélkül jön. Megmondja mikorra ér ide, és pontosan jön.

És pént nem kér, nem fogad el. Hétvégén ügyelet van(ők ált azonnal továbbutalnak a kh-ba, mert felnőtt ügyelet, és inkább szaki nézze meg a gyereket, ha olyan)

2011. nov. 18. 13:54
 15/16 anonim ***** válasza:
A mi dokink elérhető a mobilján.20 hónapos a kislányom,1-szer kellett kihívnunk mert nem akart lemenni a láza.Ez még nyáron volt,2-3ezer körül kért.
2011. nov. 18. 14:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Elérhető a mobilján, házhoz is jön, ha nem utazik el a gyerekeihez, nagyon kedves, szeretjük! 2-3ezret szoktam neki adni.
2011. nov. 19. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!