Ti mennyi nasit, (gondolok itt pufira/sajtos talléra és társaira) adtok 1-2 év körüli gyereketeknek?
Mennyit ehet egy nap? Be van osztva mikor ehet vagy mikor kér adsz neki ?
Nálunk délelött reggeli és ebéd között elég sokat ropogtat nagyon szereti, illetve ebéd és uzsonna között is szokott majszolni, meg ha nem hagyja csinálni a dolgom ( nem hosszú idős mondjuk mosás berakás) akkor is szoktam neki adni. Gond hogy ennyiszer kap egy nap?
Étvágya attól még van,eszi az ebédet/vacsit is illetve evés tájékán már nem szoktam adni, 14 hónapos.
Itolso elottinek
Nem,en nem akarok megoregedni,meghizni,unokakkal jatszadozni, aztan oregotthonban kikozni,masok ellatasara szorulva.akkor inkabb haljak meg fiatalon!
Nem is diétáztatni akarom a gyereket, azért a hipp biztos nem mérget gyárt a babáknak..
Nagyon szereti a gyümölcsöt/zöldséget is ,nem válogatós kis nasi belefér tízórai mellé szerintem, az volt a gond hogy nem tartottunk mértéket sokszor de ezt korrigáltam a tanácsoknak megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!