Mit gondoltok az Aladár névről? Adnátok ezt a nevet a gyereketeknek?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 24. 17:36
1/15 anonim válasza:
"Bemutatom Lüke Aladárt"...Fú,nem adnám.
2/15 anonim válasza:
Nekem Mézga Aladár jut eszembe róla. :) Személy szerint nem adnám, de inkább ezerszer ez, mint a mai divatos tucatnevek, amikkel tele van a játszótér.
3/15 anonim válasza:
Nem adnám.az ali becézés meg totál törökös ráadásul.ami nem a legjobb nemzetközileg.
Ilyen a betűsekből talán Arnold amit ajanlanek inkabb
4/15 anonim válasza:
Nem adnám. Nekem is Lüke Aladár jutna az eszembe. És nem akarnám, hogy a gyerekemről rögtön az első gondolatom az legyen, hogy lüke Aladár.
5/15 anonim válasza:
Az megvan egyébként, hogy a sorozatbeli Aladár egy zseni csodagyerek volt? Ott Kriszta volt a sötét, mégis rengeteg gyereket hívnak így.
7/15 anonim válasza:
Mezga Aladar jut eszembe rola termeszetesen, aki koztudottan luke, mert Kriszta megmondta... eszembe se jutna ezt a nevet adni, meg egy tacsko kutyanak tudom maximum elkepzelni, de embernek semmikepp.
8/15 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik és akár adnám is. Becézni mondjuk én sem tudnám a nevet (Ali, Ladi, Dári?).
Van jelentése is sok mai névvel ellentétben (tapasztalt, híres, hatalmas).
A Mézga család Aladárja kifejezetten pozitív karakter volt, egy igazi zseni és talán az egyetlen normális a családban. :)
Remélem senki nem mondja komolyan, hogy azért tartja rossz névnek mert a főcím dalban a testvére Kriszta, aki "tiszta gyagya" azt mondja, hogy "lüke Aladár".
Ezt a mesét a következő generációk jó eséllyel nem is ismerik majd, ami azért kár...
9/15 anonim válasza:
A gyerekeink generacioja nem a Mezga csalad mesejen no fel,igy nekik semmi negativ eloiteletuk nem lesz a nevvel kapcsolatban. Ilyen szempontbol siman adnam. Az mas kerdes h alapvetoen nem tetszik:)
10/15 anonim válasza:
Olyan szempontbol tamogatom h nem tucatnev,nem egy 20adik Bence,Adam stb lenne a jatszoteren...ezektol mar a hideg raz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!