Hol és milyen márkájú virslit ill. csirkemellsonkát vesztek 1,5 év körüli gyereketeknek?
virsliből Picket, Sparost szoktam venni, szerintem onnantól hogy virslit adsz neki teljesen mindegy (mondjuk én is adok neki de kb. 3-4 havonta egyszer...de most amúgy láttam hogy van a Ságának gyerekeknek való, magasabb hústartalommal..
a csirkemell sonkát viszont hetente többször is kapja, mert ugye valami adni kell és bár legjobban a házi kolbászban bízok amit ismerős készít azt mégsem eheti...
szóval abból is van a Ságának gyerekeknek való, de én mindig elfelejtek olyat venni, ezért rendszerint az enyémből kap: CBA-s, vagy Hercsi - ha spar, esetleg Bábolna, kiszolgáló pultból kérem, nekem az előre csomagoltak nem szimpik..gondolom azokban kétszer annyi tartósító van.
A Lidl-ben lehet kapni 90% körüli hústartalmú virslit és sonkát, mi csak ilyeneket eszünk.
Ill. van 2 hentes a környékünkön, ahol árulnak adalékmentes párizsit és virslit, azt is szoktam néha venni.
Tescoban lehet kapni olyan mini gyerek virslit, amiben kb 85 % a hústartalom, ilyet szoktam venni.
Sonkából pedig szintén a tescoban van a Gála sült karaj, (előre csomagolt), amiben a hústartalom 90 %.
Ezeken kívül pick szalámit szoktak még kapni.
Aldiban is vannak ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!