Szerintetek milyen név a Renátó? Ti adnátok a gyereketeknek?
Figyelt kérdés
Fèrjemet Renatonak hìvjàk, ő cigàny ugyan, de ha szembejön veled az utcán meg nem mondanà róla senki, fehèr bőrû. Èn magyar làny vagyok.2016. máj. 7. 11:50
1/9 Andi80018 válasza:
Nem.
Az egészhez pedig nem is fűznék egyéb kommentet, mert úgyis kitörölnék a moderátorok. Adj inkább normális nevet neki.
2/9 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, így nem adnám.
4/9 anonim válasza:
Szerintem egy fokkal se rosszabb a Benettnél, Noelnél és társainál. Ha tetszik, add nyugodtan, bár nekem nem tetszik.
5/9 anonim válasza:
Őszintén? Undorító.
Még akkor sem adnám ezt a nevet a gyerekemnek ha fizetnének érte.
7/9 anonim válasza:
Nekem tetszik ez a név. Nem vagyunk egyformák... :)
8/9 Betu válasza:
Inkàbb Benett mint Renàtó! Szerintem mégcsak egy húron sem pendülnek!😕
9/9 anonim válasza:
Hát én inkább adnám a Renátót mint a Benettet, valahogy a hideg ráz attól a névtől, borzalmasan erőltetettnek és felkapottnak találom. Persze akinek az tetszik, adja, én csak azt mondom, hogy az én gyerekem előbb maradna névtelen, mint Benett:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!