Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mennyi nasit, (gondolok...

Ti mennyi nasit, (gondolok itt pufira/sajtos talléra és társaira) adtok 1-2 év körüli gyereketeknek?

Figyelt kérdés

Mennyit ehet egy nap? Be van osztva mikor ehet vagy mikor kér adsz neki ?

Nálunk délelött reggeli és ebéd között elég sokat ropogtat nagyon szereti, illetve ebéd és uzsonna között is szokott majszolni, meg ha nem hagyja csinálni a dolgom ( nem hosszú idős mondjuk mosás berakás) akkor is szoktam neki adni. Gond hogy ennyiszer kap egy nap?

Étvágya attól még van,eszi az ebédet/vacsit is illetve evés tájékán már nem szoktam adni, 14 hónapos.

2017. jún. 27. 10:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
En extrudalt kenyeret adok ragcsalni, bar azt is ritkabban, inkabb zoldseget, vagy gyumolcsot, vagy a rizst is szereti felcsipegetni. Kerulom az adalekanyagos eteleket, sozni is csak mertekkel sozok. 16 honapos, egyebkent hazi munkanal jon, es segit teregetni, berakni a mosogepbe a ruhakat, igyekszembevonni, amibe lehet.
2017. jún. 27. 15:30
 12/23 anonim ***** válasza:
10 hónapos, emennyit nem kap. igénye, mert nem is ismeri. Hülyeség ilyen kicsiként rászoktatni a nassolásra, ami felnőtteknél is rossz szokás. Evések között gyümölcsöt kap-
2017. jún. 27. 15:34
 13/23 anonim ***** válasza:
Semennyit és nincs igénye, bocsi.
2017. jún. 27. 15:35
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

Ugyanmar,es allandoan eszek,csokit,csipszet,ragcsat,gumicukor,fagyi,jegkrem,sutik! Soha eletemben nem voltam kover,es 50kilo sem!

48Kg vagyok mar 7eve.:D

2017. jún. 29. 09:47
 15/23 anonim ***** válasza:

Amennyiben 55 év fölött nem leszel cukorbeteg, magasvérnyomásos, izületi panaszos, stb, majd akkor mondd, hogy "hülyeség".

Addig pedig maradjunk az orvostudománynál.

2017. jún. 29. 09:54
 16/23 A kérdező kommentje:

Most szoktatom már le, tízórai mellé kaphat csak ha nem volt elég a tízórai, máskor nem adok neki, meg vettem olyan rizstallér HIPP-eset.

Nem mondom, volt hiszti és kiakadás nem kevés, de igazatok volt tényleg nagyon rászokott, köszönöm a segítségeteket.

2017. jún. 29. 10:26
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

15 os!

Ez genetikan is mulik!

Nekem jo genegikam van!

Ugyhogy ne altalanosits!

Lehet te majd kover rancos,cukorbeteg s minden leszel,de en nem!

2017. jún. 29. 12:37
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

Higyjetek el,azokban a szarokban amiket vesztek,puffasztott rizs,extrudalt l*ofasz,bio ez az,sokkal tobb a karos anyag!

Olvassatok csak utana! Sokkal egeszsegtelenebb mint pl. Ha megeszel egy mars csokit!

2017. jún. 29. 12:39
 19/23 anonim ***** válasza:

Értem, te nem leszel ráncos és öreg. Ahogyan édesanyád, édesapád, a nagyszüleid és egyéb felmenőid is 95 évesen, makkegészségesen, ránctalanul haltak meg fiatalon ezek szerint.

Good for you.

2017. jún. 29. 12:43
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

Puffasztott rizs

"Ez a könnyű snack tényleg zsírmentes és kevés kalóriát tartalmaz, de teljesen rost- és proteinmentes – ezek az összetevők csökkentik az éhségérzetet. Ez azt jelenti, hogy 2-3 puffasztott rizs szelet megevése nem segít, csak a kalóriák gyűlnek, az éhségérzet pedig megmarad. És nem mellesleg sok a cukor és nátrium bennük. Így inkább a hízlaló ételek kategóriába sorolható, semmint a diétás ételekhez."

2017. jún. 29. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!