Ti mennyi nasit, (gondolok itt pufira/sajtos talléra és társaira) adtok 1-2 év körüli gyereketeknek?
Mennyit ehet egy nap? Be van osztva mikor ehet vagy mikor kér adsz neki ?
Nálunk délelött reggeli és ebéd között elég sokat ropogtat nagyon szereti, illetve ebéd és uzsonna között is szokott majszolni, meg ha nem hagyja csinálni a dolgom ( nem hosszú idős mondjuk mosás berakás) akkor is szoktam neki adni. Gond hogy ennyiszer kap egy nap?
Étvágya attól még van,eszi az ebédet/vacsit is illetve evés tájékán már nem szoktam adni, 14 hónapos.
Ugyanmar,es allandoan eszek,csokit,csipszet,ragcsat,gumicukor,fagyi,jegkrem,sutik! Soha eletemben nem voltam kover,es 50kilo sem!
48Kg vagyok mar 7eve.:D
Amennyiben 55 év fölött nem leszel cukorbeteg, magasvérnyomásos, izületi panaszos, stb, majd akkor mondd, hogy "hülyeség".
Addig pedig maradjunk az orvostudománynál.
Most szoktatom már le, tízórai mellé kaphat csak ha nem volt elég a tízórai, máskor nem adok neki, meg vettem olyan rizstallér HIPP-eset.
Nem mondom, volt hiszti és kiakadás nem kevés, de igazatok volt tényleg nagyon rászokott, köszönöm a segítségeteket.
15 os!
Ez genetikan is mulik!
Nekem jo genegikam van!
Ugyhogy ne altalanosits!
Lehet te majd kover rancos,cukorbeteg s minden leszel,de en nem!
Higyjetek el,azokban a szarokban amiket vesztek,puffasztott rizs,extrudalt l*ofasz,bio ez az,sokkal tobb a karos anyag!
Olvassatok csak utana! Sokkal egeszsegtelenebb mint pl. Ha megeszel egy mars csokit!
Értem, te nem leszel ráncos és öreg. Ahogyan édesanyád, édesapád, a nagyszüleid és egyéb felmenőid is 95 évesen, makkegészségesen, ránctalanul haltak meg fiatalon ezek szerint.
Good for you.
Puffasztott rizs
"Ez a könnyű snack tényleg zsírmentes és kevés kalóriát tartalmaz, de teljesen rost- és proteinmentes – ezek az összetevők csökkentik az éhségérzetet. Ez azt jelenti, hogy 2-3 puffasztott rizs szelet megevése nem segít, csak a kalóriák gyűlnek, az éhségérzet pedig megmarad. És nem mellesleg sok a cukor és nátrium bennük. Így inkább a hízlaló ételek kategóriába sorolható, semmint a diétás ételekhez."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!