Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért adtok nyugtatót a babáknak?

Miért adtok nyugtatót a babáknak?

Figyelt kérdés
Meg vagyok döbbenve.Regél itt a sok anyuka hogy milyen nyugodt,jó alvó,igazi "jó" babával áldotta meg a sors,de egy-két mondat után kibukik,hogy ilyen-olyan bogyókkal tömik a babáikat.Teljesen mindegy hogy ez homeós vagy sem én nem értem miért kell egy babának nyugtatót adni?!
2010. máj. 18. 22:57
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Ja es szerinted a gyereket rangatom le boltba satöbbi mert nekem nincs idöm mindent elintezni reggel 7töl 9ig vagy 10-11ig???Vagy eppen este 18-19-töl??? Es mennyire irigylem mar a babadat, biztos sok inger erheti a boltban meg otthon a hazimunka közben!!! Biztos tök okos lesz, csakis mint az anyukaja.
2010. máj. 20. 21:58
 32/40 A kérdező kommentje:

Nem a kérdésre válaszoltok!!

Én erről beszélek:

/www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak__872169-nyugtalansagra-milyen-bogyot-szoktak-ajanlani

2010. máj. 20. 23:14
 33/40 anonim ***** válasza:
0%

Bocs de te ezt a kerdest elöbb irtad ki, es nem kizart, hogy ezt a nyugtatos kerdest mar te tetted fel.

Nem is lattam itt meg olyan kerdest hogy valaki nyugtatozni akarja a babat, az mas, hogyha jön a foga vagy lazas, az nem az oknelküli, hogy kussoljon a gyerek kategori.

Szerintem csak provokalod a nepet.

Vagy valaki teged akar provokalni(akkor bocsesz)

Amugy a link rossz, csak masolassal müxik,

2010. máj. 21. 00:11
 34/40 anonim ***** válasza:
36%
én vagyok a beszólogatós! Gondolod most jól megmondtad,mi? :) Oks,ahogy óhajtod,de másfél évesen NEM NORMÁLIS hogy ennyit alszik.Három óra akti játékidő valami fenomenális.Fél év múlva ovis lesz,és akkor mit kezdesz vele?Vagy,ja,bocs nem íratod oviba,mert 11 kor kel fel.Az meg a te szegénységed,hogy otthon hagyod a gyereket mikor alszik.Csak azt kívánom,hogy ha már az anyja ilyen felelőtlen,legalább az Isten vigyázzon rá,hogy azalatt az idő alatt,mig te császkálsz,ne legyen baja.És csakhogy tudd,az én kisgyerekem sem ül bennt egyész nap,mert van ám apuka is a világon,amig én főzök,ő tud vele játszani,a nap nagy részében pedig mi is a kis barátjával megyünk játszóterezni,utána csak kettesben játszunk,vagy elsétálunk valamerre,elmegyünk apa elé,mikor jön haza a munkából,és láss csodát,másfél évesen háromszavas mondatokat mond,és tud egy csomó mondókát,igaz azokban van egy-két szó,amiben segítenem kell neki.A manóba...Akkor miről is beszélünk?Ennek mellélőttél drágám.
2010. máj. 21. 12:25
 35/40 anonim ***** válasza:
JESSZUS,elnéztem.Nem másfél,hanem KETTŐ ÉS FÉL!!!Anyám.Inkább nem írok semmit......
2010. máj. 21. 12:27
 36/40 anonim ***** válasza:

Az meg a te szegénységed,hogy otthon hagyod a gyereket mikor alszik.

Jobban is teszed ha nem szolsz semmit. Ja apuka is van nalatok...oh... nalunk nincs meg nagyisem stb... Igen en biztos egyedül hagyom otthon a kisfiamat ja... mert hogy is lehetnek olyan "müvelt" es "odaado" anyuka, mint te...

Azt sem tudod miröl beszelsz es belekötsz mindenbe, vagy egy-egy mondatot ragadsz ki.

De biztos igazad van, hiszen boldogok a lelki szegenyek...(GYK:TE!) Igy hat akkor hajra.

2010. máj. 21. 23:28
 37/40 anonim ***** válasza:
Ja bocs mivel eleg "müvelt" vagy azert leirom GYK: gyengebbek kedveert.
2010. máj. 21. 23:29
 38/40 anonim ***** válasza:

Oks,ahogy óhajtod,de másfél évesen NEM NORMÁLIS hogy ennyit alszik.Három óra akti játékidő valami fenomenális.Fél év múlva ovis lesz,és akkor mit kezdesz vele?

Upsz... akkor most elnezted vagy nem nezted el hogy mennyi idös, vagy csak ennyire topa vagy???

2010. máj. 21. 23:32
 39/40 anonim ***** válasza:

Jézusom, csajok! Ne öljétek egymást!Én csak beleolvastam, de nagyon megy a gyilkolás!Ezután habzó szájjal fogtok játszani a babátokkal, mert tutira felhúztátok magatokat!

Hogy a kérdésre is válaszoljak:fájdalomcsillapítás:ok, nyugtatózás kényelemből:nem oké, homeopátia:sokan sokfélét mondanak,sok hatóanyag nem lehet benne, inkább csak placebó.szerintem.

Nyutodt éjszakát mindenkinek!

2010. nov. 3. 18:24
 40/40 anonim ***** válasza:

Kedves uccsó, bocs de nem fogom hagyni magam, hogy egy jött-ment nagypofájú kötekedő leosszon és ezért ha kell visszaszolók és hát itt kellett.

Amúgy eltelt az a fél év, javában ovi van, és képzeld kedves kötekedő, okoskodó anyuka éjjel ugyanúgy 12 órát alszik a kisfiam, viszont a délutáni alvást meg elhagyta és inkább csak nézelődik az oviban is. És "köszi" az "aggódást", de megnyugtatlak, hogy a pszichológus és a logopédus is rendben találta a kisfiamat, sőt mind motorikusan mind neurológiailag, idegrendszerileg érettebbnek, fejlettebnek találták, mint a 3 éveseket,de főképp a kreativitását hangsúlyozták, hogy az túlszárnyalja egy 5 éves szintjét is. MINDEZT ANNAK ELLENÉRE, HOGY CSAK 6ÓRÁKAT VOLT FENNT MAJDNEM 2,5 éves koráig.

2010. nov. 8. 13:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!