Miért adtok nyugtatót a babáknak?
Nem a kérdésre válaszoltok!!
Én erről beszélek:
/www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak__872169-nyugtalansagra-milyen-bogyot-szoktak-ajanlani
Bocs de te ezt a kerdest elöbb irtad ki, es nem kizart, hogy ezt a nyugtatos kerdest mar te tetted fel.
Nem is lattam itt meg olyan kerdest hogy valaki nyugtatozni akarja a babat, az mas, hogyha jön a foga vagy lazas, az nem az oknelküli, hogy kussoljon a gyerek kategori.
Szerintem csak provokalod a nepet.
Vagy valaki teged akar provokalni(akkor bocsesz)
Amugy a link rossz, csak masolassal müxik,
Az meg a te szegénységed,hogy otthon hagyod a gyereket mikor alszik.
Jobban is teszed ha nem szolsz semmit. Ja apuka is van nalatok...oh... nalunk nincs meg nagyisem stb... Igen en biztos egyedül hagyom otthon a kisfiamat ja... mert hogy is lehetnek olyan "müvelt" es "odaado" anyuka, mint te...
Azt sem tudod miröl beszelsz es belekötsz mindenbe, vagy egy-egy mondatot ragadsz ki.
De biztos igazad van, hiszen boldogok a lelki szegenyek...(GYK:TE!) Igy hat akkor hajra.
Oks,ahogy óhajtod,de másfél évesen NEM NORMÁLIS hogy ennyit alszik.Három óra akti játékidő valami fenomenális.Fél év múlva ovis lesz,és akkor mit kezdesz vele?
Upsz... akkor most elnezted vagy nem nezted el hogy mennyi idös, vagy csak ennyire topa vagy???
Jézusom, csajok! Ne öljétek egymást!Én csak beleolvastam, de nagyon megy a gyilkolás!Ezután habzó szájjal fogtok játszani a babátokkal, mert tutira felhúztátok magatokat!
Hogy a kérdésre is válaszoljak:fájdalomcsillapítás:ok, nyugtatózás kényelemből:nem oké, homeopátia:sokan sokfélét mondanak,sok hatóanyag nem lehet benne, inkább csak placebó.szerintem.
Nyutodt éjszakát mindenkinek!
Kedves uccsó, bocs de nem fogom hagyni magam, hogy egy jött-ment nagypofájú kötekedő leosszon és ezért ha kell visszaszolók és hát itt kellett.
Amúgy eltelt az a fél év, javában ovi van, és képzeld kedves kötekedő, okoskodó anyuka éjjel ugyanúgy 12 órát alszik a kisfiam, viszont a délutáni alvást meg elhagyta és inkább csak nézelődik az oviban is. És "köszi" az "aggódást", de megnyugtatlak, hogy a pszichológus és a logopédus is rendben találta a kisfiamat, sőt mind motorikusan mind neurológiailag, idegrendszerileg érettebbnek, fejlettebnek találták, mint a 3 éveseket,de főképp a kreativitását hangsúlyozták, hogy az túlszárnyalja egy 5 éves szintjét is. MINDEZT ANNAK ELLENÉRE, HOGY CSAK 6ÓRÁKAT VOLT FENNT MAJDNEM 2,5 éves koráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!