Miért adtok nyugtatót a babáknak?
homeopátia ide vagy oda, ez túlzás.
Én a 12 éves gyerekemnek nem adok fájdalomcsillapítót ha nem muszáj.
Azt mondta múltkor fáj a feje kér egyet.
Kérdezem, ezt milyen példából szűrted le, hogy kell neked. Mert az osztálytársa bevisz az iskolába és beszed egyet, ha fáj a feje.
Nálunk nem szokás gyógyszert szedni. Az fél doboz Algot most dobtam ki, mert lejárt a szav ideje.
De már babkorban kezdik. És egyszer csak 12 -13 évesen majd lóadag gyógyszereket szednek ezek a gyereke, mert immunisak mindenre.
Én sem vagyok egy gyógyszerevő,ha nagyon muszáj akkor használok csak gyógyszert,mind a gyerekeimnél,mind magunknál.
Hülyét kapok a "modern" anyukáktól akik szerint a homeós bogyók az élet fontos tartozékai.
Lehet egy baba rossz alvó,de eléggé kétkedve fogadom,hogy a nyugtató bogyó ezen segít.
Nem értek egyet az utolsóval. Mi sem vagyunk gyógyszerszedő család, nincs is itthon csak Algopyrin és lázcsillapító. De mikor bújt a foga a gyerekemnek, és az ordítástól összefolyt taknya-nyála, és mindezt három órán keresztül, hát bizony kapott Nurofent, és az ínyét is dörzsöltem géllel.
Tudom, hogy nagyanyáink idejében nem volt Nurofen, meg gél, de azért ők is megpróbálták a baba fájdalmát csillapítani, ha szükséges volt!
És ettől nem lesz gyógyszerfüggő sem, és immunis sem a baba. A mi gyerekünk már 5 éves, bizony, a fogzás alatt jópár éjszaka kapott fájdalomcsillapítót. Azóta viszont hálistennek nem volt rá szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!