Dorisz név nagyon szörnyű?
Figyelt kérdés
2017. jún. 15. 09:46
2/16 anonim 

válasza:

Önmagában nem, de így sz-szel és egy magyar vezetéknévvel, már nem a legszerencsésebb. Inkább Dóra, Dorottya, esetleg Dorka, Dorina, Dorotea verziókra szavazok, amiket mind lehet becézni Dorisznak.
3/16 anonim 

válasza:

Nekem annyira nem tetszik, de szerintem ez még a vállalható kategória. (Nekem ez inkább becenév, de ha nektek ez tetszik...)
4/16 A kérdező kommentje:
38 hetes vagyok és még mindig nincs nevünk. :(
Tegnap erre bukkantunk, de nem tudjuk már, hogy vállalható-e, vagy nagyon Brendonos meg Dzsesszikás.
2017. jún. 15. 09:58
5/16 anonim 

válasza:

Brendonos-dzsesszikás.
Dorisz helyett jó a Dóra, Dorottya, Fedóra, Teodóra...
7/16 anonim 

válasza:

8/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Már átnyálaztuk többször pont ezt az MTA-s listát. :-/
Nem akarunk amúgy flancos nevet, ez a Dorisz valahogy nem tűnt idegennek, de akkor csak kezdünk belegolyózni.. :)
2017. jún. 15. 10:13
9/16 anonim 

válasza:

Szerintem nem, így hívják a kutyámat. :D
10/16 anonim 

válasza:

Nekem tetszik, osztálytársam is van ilyen nevű! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!