Szörnyű anya vagyok, hogy tehettem ilyet?
Nyugi ne ess kétségbe .menni fog ez neked csak fáradt vagy ez sokáig így lesz.Napközben ha ébren van próbálj egy kicsit mindíg több időre fennt tartani a mi babánk magától lehúzott 2-3-de volt hogy 4-5 órát is ébren olyankor mindíg aludt legalább 3-4 órát huzamosan éjszaka .Velem is előfordult de rosszabb a lelkiismeret
furdalás meg a fáradtság .Pihenj is amennyit csak lehet.
Ahelyett, hogy magadat sajnálnád, gondolj bele, hogy milyen érzés lehet a babának, amikor a számára egyetlen, legfontosabb ember a világon, durván viselkedik vele..
Amit érzel az normális, de ilyenkor ki kell menni a szobából, üvölteni egyet, vagy beleütni az ajtóba, de semmiképp sem a gyereken kell levezetni.
Ajjaj,ez nem hangzik jól!Előttem már kifejtették többen,de én is megerősítem!Biztosan a fáradtságtól van,tudom,mert itt többé-kevésbé mindenki átesett már ezen az időszakon.Jogod van haragudni a babádra,ne legyen emiatt bűntudatod.DE!Nyilván tisztában vagy vele,hogy bántani nem szabad.Még így sem,ahogy te csináltad.És valóban,a babád rád számíthat csak,benned bízik,te vagy neki a világ.Nem akarok nyálaskodni,de ez így van.Teljes mértékig rád van utalva,ne feledd!
Átestem ezen,még mindig nem jöttem ki teljesen a depresszióból,tudom,mit érzel.Menj el pszichológushoz,muszáj segítséget kérned,nehogy eldurvuljon.
Lerágott csont,de amikor csak tudsz,pihenj a kicsivel az első időszakban!Még valami.A hátán alszik a baba?Próbáld meg hasra tenni,nekünk segített.Egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!