Itt zokogok. Hogy lehetek ennyire szörnyű anya? Mi lesz ezek után?
1 hónapos a kislányom, nagyon jó baba, viszont én szörnyű anya vagyok. Fogalmam sincs, mi lett velem, a terhességem könnyű volt, jól viseltem. A császár sem viselt meg. Mikor hazajöttünk, azt hittem, minden rendben lesz.
A vőlegényem is segít mindenben, esténként ő van vele (tápszeres baba), vagy amikor itthon van és ráér. A kapcsolatunk is ugyanolyan jó.
Viszont tegnap délután besokkaltam, nem tudom, miért. Elaludt a pici, én pedig leültem filmet nézni, aztán borzasztóan fáradt lettem, úgy éreztem, hogy sok nekem ez az egész. És rágyújtottam, elszívtam 3 szál cigit, pedig sosem dohányoztam, csak 1-1 buli alkalmával max 2 szál volt.
Utána eszembe jutott, hogyha 1 hónap után így reagálok, akkor mi lesz később...
Ti éreztetek így?
Mi segített?
20/N
Felesleges ezért zokognod. Ettől még nem vagy rossz anya.
Sok anya dohányzik és nincs semmi baja ettől a gyerekének.
De azért, ha eddig nem dohányoztál, ne szokj rá.
De pl. itt van az egyik barátnőm anyukája... 40 éves, most született meg az 5. gyereke. Mégis olyan, mintha észre sem venné, ő még főz és takarít is a gyerekek mellett, mindenre jut ideje.
Én pedig egyetlen baba mellett ilyen leszek.
Még benned vannak a hormonok is. 6 hétteel a szülés után ürülnek ki.
Sírtál a szülés után? Volt mély pontod?
Ezt a hormonok okozzák,és szinte mindenkin átmegy valamilyen szinten. Èn mindegyiknél a szülés utánni napokban sírtam rettenetesen.
Mindenkinek nehéz nem csak neked. Az 5 gyerekes anya is átmegy ezen minden alkalommal, csak tudja, hogy van kiút ebböl, pár hét és könnyebb lesz, megszokod a változást....
Ne aggódj,nem vagy rossz anya:)
Csak mivel eddig ketten voltatok a pároddal más volt az életetek.
Most itt a baba-aki ha egy angyal is-mégis felforgatta az életeteket.
A 2.babánál már nem fogod ezt érezni.
Jah és a baba ne lássa rajtad,hogy kivagy,mert hamar megérzik és ez Neki sem jó!
Fel a fejjel,idővel belerázódsz és megy minden mint a karikacsapás!Nyugi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!