Rossz alvó babák-gyerekek szülei! A ti kedvetek is szörnyű egy rossz éjszaka után? Rányomja a bélyegét a gyerekkel való kapcsolatotokra?
ÁÁÁneeem,frissen,mosolyogva ébredek,tippp-topp a lakás,vigyorgok a babámra egész nap és közben mondom neki hogy de jó hogy az elmúlt éjszaka is 10x keltél,vidám és mosolygós vagyok hisz így képzeltem el a babázós korszakot!Ja és mikor délben alszik én addig kergetem a porcicákat,4 fogásos menüt készítek,és minden este ráugrok a férjemre....
No viccet félretéve:zombi üzemmódban létezem egy kis depresszióval vegyítve!Úgy érzem egy másik dimenzióba élek,alig tudok valami kaját összedobni még az ötlet szintjére sem jutok el!Babát ellátom,tisztába teszem leülök mellé a földre játszani de sokszor csak lesek ki a fejemből,este meg eldőlök mint egy krumpliszsák!
Remélem tudtam segíteni!:)
Nemcsak éjjel, de nappal is rosszul alszik, délben max. egy órát, aztán persze késő délutántól megy a nyűglődés meg a hiszti. Na, hát ilyenkor nem vigyorgok mint a vadalma.
Néha már úgy érzem kitépném a hajam.
A rossz alváson kívül még akaratos és hisztis is a lányom, sokáig sétálni sem tudunk mert nem bír 3/4 óránál többet ki a kocsiban sem. Tragédia! Remélem lesz jobb is.
Egy éves, még nem megy, remélem ha megtanul egyedül járni, talán jobban elfárad és többet alszik napközben, mert ha délben nem szundít egy jót akkor éjszaka is nagyon szarul alszik.
De ugye nem haragudhatok rá, mert ő csak egy kisgyerek, imádom, ő az életem, de néha azért elszakad a cérna.
Én visszamentem dolgozni a babám 4 hónapos korában (külföld, ez van) és hát ez nagyon sokat segített. A munkahelyement egy brutál éjszaka után is ki tudom magam pihenni ahogy monotonul teszem a dolgom és feltöltődöm. Mire hazamegyek máris tudom a jobb oldalamat mutatni.
Hihetetlen, de 3-4 óra alvással is lehet teljes munkaidőben dolgozni.
De addig mint a mosott rongy és amiért nagy bűntudatom volt, hogy türelmetlen voltam a babával is, pedig ő azért nem tehet róla. Nagy megpróbáltatás ez minden anyának.
Én többek között ezért alszom első ébredés utántól a babámmal. Pedig egyáltalán nem vagyok együttalváspárti, sőt(!). De ha mindig vissza kéne altatgatni annak tuti a vele való kapcsolatom látná kárát, nem bírnék vele 100%-ban aranyos lenni, ha fáradt lennék és ezt nem akarom.
Ha mellettem alszik akkor meg felkel ugyan többször, de kiszolgálja magát a cicimen én meg legalább félálomban tudok maradni. :)
Inkább bevállalom azt, hogy "következetlen" vagyok alvás terén, de így 100%-ot tudok nyújtani nappal... De nálunk legalább ez működik...
Lehetséges ( előtted lévő válaszoló vagyok) főleg ha van segítsége az embernek. Ha haza megyünk akkor én is másként nézek ki mert eleve feltöltődöm. Ráadásul ha valakire rendszeresen rátudja bízni a csemetét.
Milyen a napirendetek? Nem lehet,hogy ott van a bibi? Most nem megbántani akarlak csak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!