Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rossz anya vagyok vagy "csak"...

Rossz anya vagyok vagy "csak" türelmetlen?

Figyelt kérdés

8 hónapos a kisfiam. és mostanában egyre többször borul ki a bili, ilyenkor mindig elszégyenlem magam. a napközbeni elalvásoknál megy a hiszti, én meg pár perc után feladom. volt hogy ráordibáltam hogy fejezze be, otthagytam, de végig az járt a fejemben, hogy ezt nem tehetem vele és lelkiismeretfurdalásom van, hogy lehetek ilyen, én vagyok az anyja és az a dolgom, hogy segítsek neki.

volt hogy mire visszamentem már aludt és olyan is, hogy bementem és finoman hasra fordítottam és 1 perc múlva aludt. minden nap min. 3szor eljátsza ezt, pedig tudom hogy fáradt és ha elalszik akkor van hogy 3 óra hosszat is nyomja. de már kezdek megzakkani, egész nap vele foglalkozom, már fáj a fejem az énekléstől meg a mondókáktól és sokszor felteszem magamnak a kérdést, jól csinálom-e? annyira imádom, de estére hulla vagyok, pedig úgymond nem is csináltam semmit.

2010. máj. 18. 16:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ezért még nem vagy rossz anya, szerintem neked egy kis kikapcsolódás kéne a baba nélkül bízd rá valakire pár órára egy héten akár többször is és pihenj egy kicsit. Hidd el jót tesz.

Én is így csinálok ha már teljesen kivagyok.

16 hónapos kisfiú anyukája

2010. máj. 18. 18:10
 12/12 anonim ***** válasza:
66%
Ha teheted kapcsolódj ki a gyerek nélkül. Én már 6-7 hetes korában rájöttem, hogy a gyerek nem csak az enyém, családba született, van apja, szerencsére vannak nagymamák, és vannak unokatesók akik sokkal idősebbek. MAgyarán ha tehetem más játszik vele, más viszi sétálni, más eteti és teszi tisztába. Lehet, hogy éppen én is ott vagyok éppen, de akkor más...persz így lehet barátnőzni, olvasni, aludni, vásárolni...stb. Erre lenne neked is szükséged!!! Ja! Nem vagy rossz anya...szerintem ezzel többségünk így van időnként, nagyon fárasztó egy gyerekkel foglalkozni egész nap, mégha imádjuk is őket!
2010. máj. 18. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!