Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Majd 10 hós lányom mellett...

Majd 10 hós lányom mellett estére elfogy a türelmem, ingerlékeny és türelmetlen vagyok. Ti hogy hidaljátok ezt át?

Figyelt kérdés

Este 6 körül elkezd nyöszögni, és egyre türelmetlenebb vagyok. Régen vártam a fürdést, de most kínszenvedés, sosincs kedvem hozzá, főleg az utána lévő öltözős visításhoz, nem beszélve a nehezen elalvásról...

Ti hogy bírjátok?

2009. ápr. 3. 18:43
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Kislányom 9 hónapos,de esténként ő is hasonlókat csinál,de neki jön a foga.Engem is kiakaszt,főleg amikor elkezdek valami házimunkát és ő akkor zendít rá.Nekem az a jó hogy néha rá tudom bízni apára,vagy a mamájára én meg addig kikapcsolok,de persze aztán meg hiányzik,pedig csak 1-2 óra szkott ez lenni.Próbáld néha lepasszolni,addig kikapcsolnál te is,jobbat nem tudok!
2009. ápr. 3. 18:47
 2/9 A kérdező kommentje:

Délelőtt mamánál szokott lenni, addig házimunkázok, főzök. Este van, hogy apának adom, ha ki kell mennem 10 percre lehiggadni.Néha magától odamegy és játszik vele, de jó lenne többször...

Fárasztó, hogy minden nap ugyanaz, semmi változatosság...Jó lenne néha kicsit másképp zajlana egy este..

2009. ápr. 3. 18:50
 3/9 anonim ***** válasza:
67%

Egyett értek az előttem lévővel, passzold le és sétálj egy jó nagyot a napsütésbe!!!

Nálunk apa fürdet és etet én csak öltöztetem.Utánna pihi!Éjszaka nálunk is sírás van a foga miatt, egyszer vége lesz!Remélem!

2009. ápr. 3. 18:53
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

tudom, ez most kicsit izén fog hangzani, de amióta a babám kórházban volt, én ott nagyon átértékeltem mindent.. és ha sokszor kel éjszaka, és hulla vagyok már (éjjel nappal megy a műszak ugye), akkor arra gondolok, hogy mi van, ha nem lenne, és hogy milyen szép, és milyen szerencsések vagyunk..

működik a dolog, egyből más szemmel nézek rá.

lehet idővel változni fog, ahogy az emlék is "kopik", meg a félelmek, de még megy.

a masik, hogy megosztom a terhet a ferjemmel.. megbeszeltuk, hogy hattol ejfelig ove a baba.. persze hattol én is foglalkozok vele, es ejszaka o is besegit kérés nélkül, ha látja, hogy kivagyok nagyon.. mindig mindig megköszönöm neki, hogy tudja, mennyit jelent, nem csak odavetett köszönöm, hanem őszinte, hálás

2009. ápr. 3. 19:26
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
mi délelőtt nem vagyunk otthon. megyünk mindenfelé. babázni,vásárolni,sétálni,mamázni,barátnőzni stb. délután alszunk, estére így nem olyan nagy a hiszti,mert nem pörögte túl magát a délutáni alvás miatt + apa is besegít
2009. ápr. 3. 20:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam 10 hós,de annyira anyás,hogy ha már a szobából kimegyek már bőg vagy jön utánam.Estére ő is elég nyűgi senkinél nem marad meg.De ahogy elöttem írták már,én hálát adok minden nap,hogy ő van nekem.Nem passzoltam el még senkire,mert én nem érzem szükségét(pedig jót tenne neki).Rengeteg türelem kell hozzájuk ,de amióta a nővérem lánya meghalt,én teljesen másképp látom a dolgokat.A piciknek 100%-ban szüksége van az anyukájára,és addig kell örülni amíg ilyen picik és az ember otthon lehet velük!

De ha türelmetlenebb vagy akkor tényleg iktass be egy kis kikapcsolódást,barátnők,mozi stb.Fontos a kicsinek,hogy jókedvű vidám anyukája legyen!

2009. ápr. 3. 21:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk akkor van el, ha ott ülök mellette és nézem ahogy játszik, néha odajön hozzám megnyal és játszik tovább ez fél7-től fél8ig tart aztán fürcsi. Fürcsi utáni öltözködésnél mostanság énekelek neki mert akkor nem hisztizik. Csak az a fura, hogy régebben vacsi után elaludt magától most meg babusgatni kell 5 percig és csak aztán alszik el. Biztos másnál is ez van....

9 hónapos kisfiú anyukája

2009. ápr. 3. 22:29
 8/9 anonim ***** válasza:
77%
utolsó vagyok: Közben meg elfelejtettem válaszolni a hogy bíromra? Egész jól megvagyok vele, sőt nagyon büszke vagyok rá, hogy milyen okos. Ránézek és minden bajom elfelejtem....:)
2009. ápr. 3. 22:32
 9/9 A kérdező kommentje:

Én is csak ideig-óráig vagyok "mérges" rá, ami kb 3 percig tart, utána odabújok, és nem értem, hogy hogy tudnák haragudni rá...

:-)

De néha sok belőle:-)

Imádom, szeretem, de néha én is szeretnék akkor fürödni, akkor alduni, akkor enni, amikor én akarok, és nem akkor, amikor őméltósága hagyja:-) -már ha hagyja...

2009. ápr. 5. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!