Türelmetlen a férjetek? Már félek, hogy elmegy a tejem?
Figyelt kérdés
Korábban sem volt az a nyugodt típus, de mostmár elegem van. Van egy 2,5 évesünk és egy 1 hónapos gyerekünk. A kicsi nem sírós, éjszaka alszik, szóval nem vagyunk hullák. A férjem mégis türelmetlen a naggyal is, velem is, egyfolytában felemeli a hangját, mindenért rászól a nagyra. Én meg egy hálátlan valaki vagyok, aki ezt szóvá teszi, "cserébe" az ő segítségéért. Amúgy valóban segít, mosogat, pelenkáz, stb.. De a fizikai könnyebbség helyett többet érne a lelki nyugalom, mert már egyfolytában sírok emiatt, és a tejem is fogy. Már mondtam neki, de nem fogja fel.Ti elküldenétek - kedvesen/mérgesen /akárhogy valahova? (szüleihez, bárhova, csak legyen néhány napom, amíg visszajön a tejem - mert nyugalom van. ?2011. szept. 5. 13:06
3/9 anonim válasza:
Sajnállak. A férjem (velem ellentétben) egy angyali türelmes ember. A helyedben megmondanám a férjednek, hogy ne mosogasson stb. (az enyémnek mondjuk ilyen nem jut eszébe), helyette vigye el a nagyot fagyizni, játszani. Ha nagy a gáz, akkor tényleg kérd meg, hogy pihenje ki magát valahol. Ha csak az a gond, hogy fáradt. De ha alapból ilyen akkor sajna a gyer
4/9 anonim válasza:
ekek isszák meg a levét, mert ők is ilyeneke lesznek.
5/9 anonim válasza:
Nemsokára elváltok és nem lesz gond vele..
6/9 anonim válasza:
Amilyen az én vérmérsékletem, már azt i megbánta volna párom, hogy meszületet, ha ilyen lenne, már bocs! apucinak nem csak gyereket kell megcsinálni(persze az kellemebb rész dolognak, de lehet foglalkozni naggyal, ringatni, levinni sétálni a kicsit.
Esteleg nagyot elvihetné játszótérre, ide-oda.
Apukáknka nem tilos, sőt ajánlott:-))
pár napra meglátogathatá a naggyalgal a nyagyiélkat,a ddig neke dnyugi lenn otthon.
De azzal, hogy csak őt küldenéd meg, megint levennél minden terhet válláról, az csak neki lenne jó.
Gondolom így sem csinál otthon sokmindent.
7/9 anonim válasza:
Az én férjemmel épp tegnap beszélgettem el ugyanez miatt. A kicsi 13 hós a nagy 3,5 éves. Korkülömbség épp mint nálatok. Ő is segit a házimunkában, még a nagyot is el-elviszi de beismerte nem tud még mit kezdeni a kicsivel sokszor a helyzetre mérges meg magára nem a gyermekre. Adj neki időt. Megnőtt a felelősség is. Ki kéne pihennie magát mert később még nehezebb lesz. A mi házasságunk szuper volt de a két pici gyermek megterhelö sokszor így már majdnem válás lett nálunk is, de voltak anyagi gondok is. Azóta azok enyhültek és sok beszélgetéssel és türelemmel-ami sokszor sajna nincs is- át lehet vészelni ezeket a nehéz éveket. Remélem Ti is rendezödtök! Jó babázást!
8/9 anonim válasza:
Hát én is majdnem elváltam nemrég. Június végén született első közös kislányunk. Előző házasságából van 2 gyermeke,akiket nagyon szeretünk. 2 napja voltam itthon a picivel/első babás/,amikor közölte,h 2 hétig maradnak a gyerekek nyaralni,majd 1 hét után, még 2 hétre jönnek. Mindent segített a férjem, pelenkázott, büfiztetett, mosogatott...a nagyokkal játszott...csak velem nem törődött. Szerinte ő megtett mindent. Csak azt nem vette észre,h nekem nyugalmam nem volt. Ötünkre vezettem háztartást, begyulladt a mellem, majdnem elment a tejem,mert épp pakolnom kellett ahelyett,h fejtem volna. Szegény férjem még dolgozott is, úgyhogy nem vártam el tőle,h még háztartást is vezessen. Ezért ugye gátsebbel takarítottam és mosogattam a napi 3étkezés maradványait és a pici körüli motyókat. És csak arra vágytam,h egy kicsit egyedül lehessek a babámmal! Megismerhessük egymást...és pihenhessek! Tényleg megtett mindent, csak addigra már mindenen veszekedtünk és én már nem akartam így tovább vele lenni. Szerinte én nem voltam türelmes a lányával...amikor a drága szoptatós párnámon ugrált a gyerekszoba közepén,meg amikor az ágyon ugrált,amikor a pici is rajta feküdt...hát mondtam én meg nem lábtöréssel voltam kórházban! Nehéz volt,de megbeszéltük,h várni kellett volna 2-3hetet a gyerekek nyaraltatásával, mindenki lazább lett volna! :)
9/9 anonim válasza:
Szia! Én első babás vagyok. A legelején nagyon hullák voltunk mindketten a férjemmel. Egyszer csak a fejébe vette, hogy nem hízik elég ütemesen a lányunk..(semmi baj nem volt vele). Egyik este elszundítottam, mikor elkezdett sírni a babó, hogy éhes. Kijött belőlem egy: "Jaaajjjjj!" Erre a férjem: "Jól van veszek akkor tápszert és nem lesz rád szükség!" Hát napokkal később is rámjött a sírás és még most is nagyon fáj (9 hós a kicsi) és majdnem elment a tejem ettől. Szerencsére valahogy csak visszatornáztam (anyunak köszönhetően). De a férjem még máig nem fogta fel, hogy "mit tett"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!