Mit tegyek? Annyira feszült, ideges, türelmetlen vagyok.

Nekem bevált a Naturland Nyugtató teája.
Lehet, hogy kezdődő depressziód van, nem ritkaság.
Gondolj arra, ha jön a jó idő, már ki tudod vinni a játszótérre, a napsütésben, friss levegőn te is pihenhetsz, ő is imádni fogja, és nem sokára vége ennek a nyűgös időszaknak.

A szuleid nem laknak a kozelben, hogy neha tehermentesitsenek?
Amugy az en hekzetem is hasonlo. Ferjem kesoig dolgozik, en egesz nap itthon a 11 honaposommal, aki most rettento anyas lett, alig tudom megcsinalni tole a dolgaimat. Az alvas is problema. Nehezen akar napkozben aludni, nem is alszik sokat. Ejjel meg ebred, legtobbszor 2X. Talan 3X volt olyan, hogy 4-ig, 4.30ig aludt egyfolytaban.
Nekem meg van egy 6 evesem is. En is mar a terhesseg ota szinte allando alvashiannyal kuzdok.
Kitartas, biztos elmulik ez a nehez idoszak is.
Van egy gyogynovenyes bogyo, nervenpflege, nem probaltad. Nyugtat, segit az elalvasban. Csak azert irtam le az en esetemet, hogy lasd, nem vagy egydul!!

Szia!
Igen, tudom milyen ez az állapot!
Először is a babánál kellene rájönnöd miért nyűgi!
Fogacskák, idő, feszült stb..?
Nekem ami nagyon bevállt a babánál az a sedatif pc(alvászavarok és feszültségre) homeós tabletta! Napi 3 szemet porrá törtem és beadtam a szájába!
Max 3-4 napig adtam és csodákat művelt a baba jókedvű és kiegyensúlyozott lett!
Én sem voltam már idegbeteg a kicsim miatt!

21.25-os vagyok. En nem probaltam homeos bogyokat, de tenyleg, esetleg azt kiprobalhatnad.
Nagyon meg tudlak erteni. Nekem is messze laknak a szulok...
Esetleg nincs jo baratnod, akit elhivhatnal neha magadhoz. Egy jo beszelgetes is csodakra kepes, vagy ti nem tudtok elmenni kisgyerekes csaladhoz, hatha a kornyezetvaltas jot tenne a kisfiadnak is.

Ugyanez a helyzet nálunk is, éjjel 2 evés... nappal nem tudok aludni, mert akkor meg ott a házimunka és egyebek :(
Nem tudom, mikor lesz vége, ráadásul most már egy halom testi dolog is előjött miatta, fáj a hátam, foltokban szárad a bőröm, a hajam borzasztó állapotban van, ez mind azért, mert a szervezetem kimerült. Nincs senki, akire rábízhatnám a fiamat, egyik nagyit én ápolom-szállítom kemoterápiákra, a másik meg nem is mer hozzányúlni, a férjem anyukája... Most fogunk nagyobb lakásba költözni, tehát kezdődik a dobozolás, meg a kidobozolás hetekig...
Nem tudok tanácsot adni, én néha megkérem a párom, hogy vigyázzon rá 1-2 órát vagy vigye át egyedül az anyukájához és én meg vagy az én anyukámnak segítek vagy valami mást csinálok a gyerekezésen kívül.
Már az is jól esett, hogy ide írtam a dolgokat, ezekkel a barátaimat, családomat nem terhelem.
23:30 körül fog kelni kb., mint minden nap... neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!