39 hetes leszek és nagyon várom már hogy a babám megszülessen! Más 39 hetes kismama is van ezzel? Én már türelmetlen, ingerült és feszült vagyok! Már legszivesebben mennék szülni!
Szia
Én holnapra vagyok kiírva. Már nagyon mennék én is szülni. Ingerült, türelmetlen vagyok. Meg tegnap óta nagyon lusta, mindentől elfáradok és egész nap csak aludnék. :)
Tőlem mindenki kérdezi, hogy mikor szülök már, itt az ideje.
Engem ez a meleg idő is teljesen kikészít. Te hogy vagy ezzel?
De már csak tényleg napok kérdése és itt lesz a baba!!!!
Könnyű szülést
Szia! Én is 39 hetes vagyok, de én nagyon jó elvagyok így még mindig. Persze várom a talit a babócával, de még maradhat bent, nem szenvedek csak ritkán, mert a súly miatt nehéz a mozgás, de ettől függetlenül élvezem még mindig a várandósságot :)
Kitartás, nincs már sok!
Szia! A tegnapi napot én is nehezen viseltem minden nehezen ment! Ez a meleg kikészit engem is!
Nekem elég mocorgos még a kisfiam sokat fészkalodik a drágám:D!
Könnyü szülést kivánok nektek:)!
Szia!
Én is hasonlóan érzek. 31-re vagyok kiírva, de úgy érzem már nem bírom tovább. Melegem van, fáradt vagyok, alig tudok mozogni, ráadásul mindig mindenki azt kérdezgeti, hogymikor szülök már. Mintha ezt én dönteném el :-)
Mindenkinek könnyű, problémamentes szülést és jó babázást kívánok!
sziasztok!
én is 39 hetes vagyok és már nagyon nagyon szeretnék szülni. Elegem van h mindenki hivogat h megszültem már? miért feltételezik h nem szolnánk..
Egyik hajnalban előbb 20 perces majd 10 perces fájások jöttek, mire felkeltem h lesz vmi arra elmult. Ennek már 3 napja,Meg 1 hete volt 3500 gramm, szoval félek h oriásbébi lesz.Ugy érzem örökre terhes maradok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!