Normális, hogy úgy érzem, szétrobbanok? 6-7 hetes km. Mi lehet az oka? Mivel tudom nyugtatni magam? Teljesen feszült, ideges, türelmetlen vagyok!
Szia!
Ó, és még hányszor fogod ezt érezni....ez a hormonoktól van. Párszor rajtam is volt ez a hirtelen jövő feszültség. Ilyenkor nem kezdtem bele semmibe, vagy félbehagytam mert annak még edénycsörömpölés lett volna a vége :)Ilyenkor közöltem a párommal, hogy feszült vagyok. Nyugodt maradt, nem "heccelt". Találtam magamnak valami nyugis elfoglaltságot, Pl. tévézés, számítógép...bármi. Aztán lenyugodtam. Nem szeretek balhézni meg hisztizni; bár sok kismami ilyenkor sokkal ingerlékenyebb és ezt ki is nyilvánítja. Ezt próbáltam elkerülni.
Én csak sokkal türelmetlenebb vagyok az emberekkel. Hisztis hála az égnek nem. Én olyankor 10ig számolok. Vagy néha utána :P
15 hetes
Szia!
Hát ez nagyon ismerős, én is így jártam a terhességem alatt. Az első harmad volt a legkeményebb, minden és mindenki idegesített, a férjem is nehezen viselte, mindenért neki ugrottam, volt hogy 12 db. csokis palacsintát vágtam hozzá....
Engem az nyugtatott meg ha elvonultam egyedül pihenni, olvasgatni. Aztán a 2-ik harmadtól ritkultak a feszült pillanatok, a végére meg már teljesen megszüntek. Nekem az orvosom magne b6-ot javasolt.
Boldog babavárást és remélem nálad sem tart sokáig ez az állapot.
21 hós kisfiú anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!