Más is ilyen türelmetlen a végén?
Én is türelmetlenkedtem... Úgy terveztem, hogy majd 38-39. héten megszülök erre a 42. héten szültem. Rossz volt már a vége mert nagyon meleg volt, kövér voltam, vizesedtem, stb. Nekem sem ment el a nyákdugóm. Szerintem ez nem jelent semmit. Ismerek olyat akinek el elsővel elment a másodikkal nem, de mégis megindult a szülése. Szóval ez tök változó. Én mindig vártam a frontot, hogy majd az beindítja, de nekem ez sem jött be :D Ember tervez isten végez... :)
Túlságosan jól érzi még magát odabent a kisbabód:)
Kitartást és könnyű szülést!
En mar a vegen nagyon nem birtam. Nem tudtam aludni sehogy se, meg paplannal, parnaval a labaim kozott sem. Nagyon durva gyomoregesem lett a vegere, honapokkal korabban is volt de a 8. ho tajan elmult, de ra 2-3 hetre visszaert es az utolso jo ket hetben (41+0-ra szultem) meg durvabban visszatert es majd elhanytam magam, volt hogy a sav visszajott.
Na meg az hogy a terdem onkontrollra allt at es allandoan osszecsuklott a labam alattam menetkozben, pedig csak 59kilosan mentem szulni (48-rol indultam).... Hat mit ne mondjak, en a vegefele mar utaltam terhesnek lenni, minden ajtokilincsnek, ajtofelfanak neki mentem stb.
Most vagyok a 33. hétben, de már türelmetlen vagyok.
Másrészt viszont szeretném, ha a kiírt napig szépen bennmaradna.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!