Más is ilyen türelmetlen? (bővebben lent)
Szia!
ELöször is gratula nektek! Másodszor pedig, én ugy irigyellek!! Most vagyunk a 37 hét végén, de én annyira nem akarok szülni! Nem azért mert félek, hanem mert ez az állapot, az összes rosszullétével, azzal hogy nem tudsz ugy mozogni, hogy nem kapsz levegőt, hogy nem tudsz aludni, hogy fáj itt fáj ott...EGY NŐ ÉLETÉBEN EZ A LEGSZEBB ÁLLAPOT!! Imádom érezni hogy mozog, hogy kinyomja magát, hogy csuklik, hogy tudom, (CSAK ÉN TUDOM) mikor van fent, mikor alszik... és még csak az enyém:)! És ez az ismeretlen ez az idegen állapot, ez tök jó dolog:)!
És meglátod hogy milyen gyorsan elfog menni ez a 7-8 hónap. Mikor az ember még az elején van ugy tekint előre hogy hűűű de messze van még a vége! De hidd el nem igy van...! Én csak kapkodtam a fejem, és mintha tegnap teszteltem volna pozitivat...
Élvezd ki és ne várd a végét!!
A rosszullétekre annyit tudok mondani, át kell vészelni. Sajnos ellene nincs gyógyszer...Illetve ha hiszel a homeopátiába akkor nézz körül ezen az oldalon:
ÜDv neked, és kellemes babavárást! 37 hetes pocis
Egyetértek az előttem szólóval, de azért egy pici dorgálást is mondanék: Ne legyél elégedetlen. Sokáig vártatok, de megvan. :) Ez az ami számít! Eddig ezen aggódtál, most ne kezdj el azon aggódni, hogy miért nem telik már gyorsabban az idő. Ne problémázz, örülj, hogy kismama vagy. A rosszulétek is azt jelentik, hogy elindult egy új korszak. Ebben is meg lehet találni a jó oldalt.
És gratulálok!
14 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!