Tanácstalan vagyok. Babám 6 hetes lesz hétvégén (5300gramm). Nagyon nyugtalan, türelmetlen, feszengő születése óta (császáros). Ugye elnövi? Mindent azonnal akar, nagyon sokat sír, inkább hisztizik. Keveset alszik.
Szerintem sok minent rosszul tudsz a babákról. Pl. az, hogy császáros nem jelent semmit nyugodtság szempontjából ezen kívül egy 6 hetes baba nem tud hisztizni. Majd 1 éves kor körül fog hisztizni. És egyetértek azzal, hogy neki még nem kell napirend ill. majd Ő magától be fog állni szépen. Nem mindig volt nálunk sem napirend. Volt amikor minden másképp volt mint ahogy szokott.
15 hós anyuka
az enyém is ilyen volt, 6 hétig szinte semmit se aludt, se éjjel se nappal. Kevés tejem volt, így az első perctől kellett neki sajnos tápszert adnom. Aztán a 6. hét után mintha elvágták volna, megnöveltem a kajamennyiségét és úgy aludt mint a bunda. nem nyügösködött, nem hisztizett. Szerintem azért nem aludt, mert éhes volt. Volt olyan hogy 70percet cicin volt, és utánna ordított.
Van elég tejed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!