Anyóskérdésben vannak tippjeitek? Anyósom szereti az unokáját, de engem egyszerűen a sírás kerülget és fáj a gyomrom, ha jön. Keveset játszik vele, csak puszilgatni akarja a pelusát meg a lábait.
Figyelt kérdés
De én ezt nem akarom. Félek, ha beteg leszek, rá kell bízni, és csak puszilgatni fogja.Szerintem nekünk jár ki leginkább, hogy puszilgassuk. És akaratos, figyelembe se veszi vagy elfelejti a mama mit mondok.2010. máj. 18. 09:35
21/36 anonim válasza:
bizony tévedsz.A te feladatod hogy fejleszd,hogy tanítgasd,a mamáké meg a kényeztetés.ne másra hárítsd már a te feladatod.és próbáld meg ne kisajátítani,a puszi meg a szeretgetés nem teszi a te anyai érdemedet kisebbé.Ne csinálj a bolhából elefántot.Nekem eszembe se jutna,hogy azért szóljak mert nem tanítják,oktatgatják a gyerekeket,amit persze a maguk részéről meg is tesznek.
22/36 A kérdező kommentje:
Más állásponton vagyunk. Nem beszéltem oktatásról és tanításról...csak játékról.
2010. máj. 18. 11:27
23/36 anonim válasza:
kicsit belezavarodsz önmagadban:
"Igenis a feladata játszani vele, mondókázni, dúdolni neki, hintáztatni. Mert puszitól nem fejlődik a beszéde, mozgása...Nálam a játszás és a fejlesztés egy kategória."
ezt irtad.nem én te.utolsó
24/36 anonim válasza:
Egyszerűen nem bírod anyósodat (Jogosan vagy alaptalanul, ezt csak Te tudhatod, és csakis rád tartozik, ezért senki nem ítélhet el), és emiatt bármit is csinál, az neked nem tetszik. Mielőtt ezt kioktatásnak vennéd, elmondom, hogy én is voltam ugyanilyen helyzetben. Iszonyú kritikus voltam anyósommal szemben. Aztán ahogy nőtt a gyerekem, és láttam rajta, hogy neki igenis jó, amit a mamával csinálhat, hogy szereti őt is, akkor megenyhültem felé. A gyerekem érdekeit kell nézni, és a gyerek érdeke az, hogy minél többen, és minél többféle módon szeressék!!! Annyit elvárhatsz, hogy alapvető szabályokat betartson a nagymama, pl. napirend, étkezés, megóvja a veszélyes helyzetektől, de ezen túlmenően hagyni kell, hogy a maga egyénisége alapján foglalkozzon vele. Most még talán nem így látod, de tőle olyan dolgokat is megtanulhat, megkaphat, amit Te mondjuk sose tudnál megadni neki, mert annyira más a személyiségetek.
25/36 anonim válasza:
Mondjad neki, hogy "Most a mama mondókázzon, énekeljen a babának." Adjál a kezébe játékot, hogy játsszon a babával. Akkor nem csak puszilgatni fogja.
26/36 A kérdező kommentje:
12:04-esnek köszönöm, hogy tippet adott!
2010. máj. 18. 12:17
27/36 anonim válasza:
szívesen, ezt a módszert én is alkalmazom, akkor legalább nem ő osztogat nekem tanácsot, hanem én neki. :D
28/36 anonim válasza:
Miért ne puszilgathatná a mama?Miért csak nektek lehet, ez nem normális gondolkodás...A másik mamának se lehet?
29/36 A kérdező kommentje:
De ő állandóan puszilgatja, mást nem csinál Vele!
2010. máj. 18. 13:45
30/36 A kérdező kommentje:
A másik mama egy hónapban csak egyszer látja, mégsem csak puszihegyek vannak. Rötyögnak, hintáznak, mondókáznak együtt. Dögönyözi jobbra-balra. Szerintem ez a normális!
2010. máj. 18. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!