Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyóskérdésben vannak tippjeit...

Anyóskérdésben vannak tippjeitek? Anyósom szereti az unokáját, de engem egyszerűen a sírás kerülget és fáj a gyomrom, ha jön. Keveset játszik vele, csak puszilgatni akarja a pelusát meg a lábait.

Figyelt kérdés
De én ezt nem akarom. Félek, ha beteg leszek, rá kell bízni, és csak puszilgatni fogja.Szerintem nekünk jár ki leginkább, hogy puszilgassuk. És akaratos, figyelembe se veszi vagy elfelejti a mama mit mondok.
2010. máj. 18. 09:35
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
És én azt szeretném ha játszana vele, fejlesztené és fárasztani, nem csak puszi-puszi-puszi!
2010. máj. 18. 10:12
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy már 8 hónapos?

Akkor meg már tényleg nem kell féltened.

Egyébként nálunk dettó ugyanez a helyzet.

Anyósom addig foglalkozik a gyerekkel, amíg hagyja magát nyaggatni, utána már csak engem fáraszt a hülye pletykáival, és elhúz.

Soha egy percet nem foglalkozott érdemben a gyerekkel, soha nem etette, nem pelenkázta, nem fürdette, neki csak addig unoka az unoka, amíg húzni-vonni lehet, ha már tiltakozik a gyerek, akkor már nem is érdekes.

Hidd el, pár hónap, és a gyerek fogja leállítani a nagymamát, nálunk ez van!

15 hónapos a lurkó.

2010. máj. 18. 10:17
 13/36 anonim ***** válasza:
73%
Ne haragudj, de a te gyerekedet neked kell gondozni, fejleszteni (egyébként magától fejlődik legjobban) és ne a mama csinálja... Soha nem szerettem volna, hogy ha egyik vagy másik itt van nálunk, ő pelenkázza, ő öltöztesse vagy "fejlessze"... a nagymama feladata egészen más... Te vagy a gyereked anyja, a te dolgod vele foglalkozni... a mama dolga a szeretet és ha szükség van rá, akkor a gondozás. Gondolom, most egészséges vagy, így nincs arra szükség, hogy ő vegye át a te feladataidat... Ne aggódj, ha szükség lesz rá, majd ő is meg tudja oldani. Lehet, hogy nem rögtön, de 2.-ra még peluscsere is menni fog neki is...
2010. máj. 18. 10:25
 14/36 A kérdező kommentje:
Ez nincs így! Igenis a feladata játszani vele, mondókázni, dúdolni neki, hintáztatni. Mert puszitól nem fejlődik a beszéde, mozgása...
2010. máj. 18. 10:29
 15/36 anonim ***** válasza:
63%
Ne haragudj, de eléggé rosszul látod :)) A gyerek mozgása nem attól fejlődik, mert bárki fejleszti... A beszéde a hallott beszéd hatására fejlődik és nem attól, hogy a mama énekel-e, mondókázik-e neki... hanem, hogy a nap folyamán hall-e beszédet. Nem az, a fontos, hogy mindenki fejleszteni akarja!!! Na, a játék legalább annyira fontos, csak sajnos ma már ez nem divat, csak a "fejlesztés".... 4 gyerekes anyuka
2010. máj. 18. 10:33
 16/36 anonim ***** válasza:
77%
Ó, ha tudnád, hogy milyen fontos a fejlődésükben a puszi, az ölelés vagy a dögönyözés...És nem csak az , amit a szülőktől kap. Szerintem hatalmas öröm egy igazi családban felnevelni a gyereket (nagyszülők, nagynénik, nagybácsik).
2010. máj. 18. 10:34
 17/36 A kérdező kommentje:
Nálam a játék és a fejlesztés egyazon kategória, hogy értsük egymást.
2010. máj. 18. 10:35
 18/36 A kérdező kommentje:
Örülnék, ha dögönyözné!
2010. máj. 18. 10:41
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Én is így lennék, de nálunk szerencsére nem jönnek.

Szerintem azért nem aggódj, ha több órát kellene rá vigyáznia biztos nem csak puszilgatná. Egyébként ebben a korban már ilyenek a mamák. Mi ezért nem erőltetjük a nagyszülőket, mert konfliktus forrás volt a számunkra.

Szóval én megértelek, én is van hogy elszámolok 10-ig.

2010. máj. 18. 10:55
 20/36 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem meg ne foglalkozz az anyósoddal. Az enyém is ilyen... Szülés után (császáros voltam) annyit sem kérdezett meg jól vagyok-e? Eszébe sem jutott, hogy esetleg jól esne egy kis segítség, pedig a kisfiúnk az első és egyetlen unokája. De 5 napos volt a babám (épp csak hazaengedtek a kórhzból) amikor jöttek hozzánk ebédre meg babalátogatóba...Gondolhatod... Akkor voltak nálunk először és utoljára, mert nekik drága a benzin menjünk inkább mi. 14hónapos a kisfiam, de még soha nem adott neki egy pohár vizet sem. Szóval én megértelek, de hidd el jobb, ha nem is veszel róla tudomást, mert veszekedni egy anyós miatt nem érdemes!!!
2010. máj. 18. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!