Létezik valami immunerősítő?
15 hónapos kislányom most már egy éve 3 havonta beteg.
Sajnos mindössze 4 hónapos koráig tudtam szoptatni, valószínűleg ezért is ilyen gyenge az immunrendszere.
Tudtok valami immunerősítőt, ami használ is?
Már nagyon sajnálom szegényemet, mert kb. két hétig szokott tartani nála a náthával, lázzal, étvágytalansággal, és általában torokgyulladással járó betegség, amit a fene tudja, hol szed össze, mivel közösségbe nem járunk.
Én is echinaceat javasolom.
Mi ezt szedjük:
A lányomnak adtam már 8 hónaposan, porrá törtem, két kanál teába áztattam és lenyelte.
Nálunk felnőtteknél ha már kijött a betegség, akkor napi 3x10 szemmel gyakorlatilag 2 nap alatt lemegy a nátha, láz, stb.
De mivel szedjük kúraszerűen, nem vagyunk túl sokat betegek.
A gyerekorvosunk is ezt tanácsolta vagy a homeós echinaceát.
Pici megjegyzés:
Márai Professzor kutatásának érdemes utánanézni (Agrártud.-i Egyetem, nálam megvannak az adatok), sajnos alig van vitamintartalma már a zöldségeknek és gyümölcsöknek, nagyságrendekkel kevesebb.
Viszont a különféle zöldségek és gyümölcsök élettani hatásáról van egy jó kis táblázatom, szívesen elküldöm, ha valakit érdekel, csak kérlek írjatok privátot, hogy csatolni tudjam.
Bocs, csak a kecsketejről jutott eszembe:
A gyerekorvosom azt mondta, kisgyerekeknél vigyázni kell a kecsketejjel, mert minimális a vastartalma a tehéntejhez meg persze kicsiknél az anyatejhez képest és könnyen okozhat tartós fogyasztással vashiányt a gyerkőcöknél.
Köszönöm a válaszotokat!
Megpróbálom akkor ezt a kasvirág-kivonatot.
Köszi a linket, van is ismerős, akinél meg tudom rendelni.
A kecsketejnek is utána nézek, bár a tehéntejet sem hajlandó a manó meginni sajnos, semmilyen formában... :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!