Létezik valami immunerősítő?
15 hónapos kislányom most már egy éve 3 havonta beteg.
Sajnos mindössze 4 hónapos koráig tudtam szoptatni, valószínűleg ezért is ilyen gyenge az immunrendszere.
Tudtok valami immunerősítőt, ami használ is?
Már nagyon sajnálom szegényemet, mert kb. két hétig szokott tartani nála a náthával, lázzal, étvágytalansággal, és általában torokgyulladással járó betegség, amit a fene tudja, hol szed össze, mivel közösségbe nem járunk.
Szia!
Az echinacea szerintem is jó, mi Biogaia cseppeket szedünk, Cebiont és Oscillococcinumot. A Biogaia probiotikum, hasznos bacikat tartalmaz, helyre hozza a bélflórát és ez által jobban felszívódnak a vitaminok. Szedtetek antibiotikumot? Mert az nagyon nem jó az emésztőrendszernek. A Cebion C - vitamin, de gondolom ezt tudtad. Az Oscillococcinum pedig homeos bogyó, megelőzés képpen hetente 1 ampulla bogyót kell feloldani kevéske vízben és így adni a babának vagy ha már beteg akkor naponta kell, ha jól tudom kétszer, de ez rajta van a betegtájékoztatón.
Mi ezeket mind szedjük, persze azért néha tartunk egy kis szünetet és 19 hó alatt csak egyszer volt náthás (10 hósan) a babánk, igaz én 12,5 hós koráig szoptattam.
Esetleg kérj tanácsot a védőnőtől, már ha azon csoportba tartozik, aki hasznos tanácsokat is tud mondani.
Remélem mihamarabb rendbe jön a babád, jobbulást! :)
Köszönöm a válaszokat!
Oscilloccinumot adom mindig a manónak influenzás időszakban (mondjuk most nem gondoltam, hogy az van), meg akkor is, ha már beteg, cebion dettó ugyanez a kategória, valami olyan dolog kellene, amit kúraszerűen időszakosan adnék neki, hogy kicsit felerősödjön az immunrendszere, hogy legalább influenza-időszakon kívül ne legyünk már betegek...
Akkor ez a kasvirágos készítmény adható 2 éves kor alatt? Lehet, hogy még egyszer megnézem neten...
Legjobb immunerösitök: cekla (lehetöleg nyersen salataba vagy a leve, szerintem kicsit föld izü en 1-1 aranyban almalevel szoktam higitani), bodza (pont most lesz szezonja), fokhagyma (lehetöleg nyersen), csiperke gomba, kaposzta, mandula.
Fertötlenitö füszerek: fahej, szegfüszeg, gyömber, mez.
Remelem segitenek. A magas c-vitamin tartalmu zöldsegek gyümik is jok lehetnek meg pluszba: grapefruit, zöldpaprika, citrom, ribizli.
20:38 - as vagyok
Ha teheted, menj el gyógyszertárba és kérd ki a gyógyszerész tanácsát is, vagy bioboltban is érdeklődhetsz.
Aranyos vagy, kedves utolsó, de fokhagymát, káposztát, hogy adjak nyersen egy 15 hós gyereknek?
Meg hát mandulát sem szokták javasolni... nem is tudom, miket írtál még, de ő még eléggé kicsi ezekhez nyersen.
Egyébként alig várom, hogy beinduljon a gyümölcs-idény, mert akkor talán már nem lesz gond...
Addig maradnak ezek a szintetikus vackok...
Egyébként ha már itt tartunk, kaphat bodza lét egy ekkora gyerek? Komolyan kérdezem, mert fogalmam sincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!