Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik e valamilyen immunerős...

Létezik e valamilyen immunerősítő 6 hónapos kisfiamnak?

Figyelt kérdés

Egy hónap leforgása alatt, most már másodszorra betegszik meg. Most nincs láza, de nagyon náthás, köhög.

Hogyan tudnám megelőzni, hogy ilyen sűrűn megbetegedjen?

2009. máj. 24. 08:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Oscillococcinum heti 1 ampulla, neki lehet, h nelég fél is. Kérdezd az orvost, ez homeopátiás szer, nyugodtan adhatod neki.
2009. máj. 24. 08:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a szintén 6 hónapos lányomnak cebion cseppeket adok és a dokinéni aki homeopátiás szakember is, silicia ch 15 bogyókat javasolt immunerősítésre.normaflort lehet még.Sajnos a legtöbb dolog egy éves kortól adható csak.Én alaposan utánanéztem.:(
2009. máj. 24. 08:40
 3/4 anonim ***** válasza:
én normafloret szoktam adni kúraszerűen a kicsimnek és Multi-kid szirupot (4 hónapos kortól már adható). ez utóbbi multivitamin.
2009. máj. 24. 11:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 3 hetes korától adom neki az Aloe Vera Natur Gélt, reggel kajcsi előtt 2-3 kanállal, most 8 hónapos a kislányom, és még soha nem volt beteg, hasfájás sem, láz sem, nátha sem...Mi is isszuk a párommal, napi 1 dl-t reggel, annyi, h utána 20 percig nem szabad enni és inni, h felszívódjon. De ez boltban nem kapható (elvileg tilos kiskereskedelmi forgalomba hozni, csak nagykerből lehet), de vannak, akik ezzel foglalkoznak, tőlük lehet rendelni. A Forever Living Products gyártja és forgalmazza egyébként.

2009. máj. 24. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!