Az Aloe Berry mint immunerősitő bevállt a gyerkőcötöknél?
KAMU!
Ne dőlj be neki, mi is kipróbáltuk, azon kivül, hogy lazitja a székletet semmi más hatása nincsen!!!
Nálunk nem erősitette az immunrendszert,pedig a kidset is szedték mellette a gyerekek
Inkább egy immunológust keress fel, azóta jobb nekünk is
Szia!
Én a saját tapasztalataimat tudom megosztani veled. Kislányom nagyon rossz étvágyú négy hós kora óta. Ezért az alábbi terméket adom neki. Kétszer volt megfázva eddig, de az még a Vita Aktív adása előtt volt. Gyógyszert nem kellett szednie rá. Most 21 hónapos és kb. egy éve adom neki rendszeresen.
A Forevor-ös Aloet nem ittam ellenben az LR-est iszom december óta. Komoly májbeteg vagyok a terhesség miatt, valamint autoimmun betegségem is van, és a szülés óta kiírthatatlan Enterococcus baktérium van a vizeletemben ami miatt már bevérzett a hólyagom. Most voltam egy hete vérvételen. Előtte rengeteg *-om volt, most kettő, de azok is határ esetek és nem problémásak. A vizelet leoltásom pedig negatív lett pedig előtte 10 a 4-en csíraszámban volt benne a baktérium.
Tehát nekem segített. Csak ennek tudhatom be ezeket a pozitív változásokat mert mást nem szedtem és nem szedek. Azt is tudni kell, hogy minden ember más, van akinek ez válik be van akinek az. Egy próbát megér a dolog mert ártani biztosan nem ártasz vele.
és ugyan ebből a barackosat iszom én, felváltva.
Nekem egy nagyon kedves hölgy küldi Győrből aki tagja ennek a rendszernek és így a Vita aktívot posta ktg-el együtt 4000 Ft-ért kapom meg ami a lányomnak 3 hónapig elég, a géleket pedig 2 L-t adott 4000 Ft-ért igaz az akciós volt és még lejött belőle a 30% kedvezmény. Ha érdekel az elérhetősége írj ide és megírom priviben.
És mivel egészségügyis dolgozó így rengeteg hasznos infoval is ellát én bízom benne. Nekem ezek váltak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!