Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak a hülye ajándéko...

Mit csináljak a hülye ajándékokkal?

Figyelt kérdés
Van egy 4 hónapos babám, első gyerek, nem tudom még, hogy ezt a helyzetet hogy illik kezelni. Sok látogatónk van, nagy a család, főleg férjem részéről. A legtöbbjük normális, értelmes. Felhívnak mielőtt jönnek, hogy mire van szükségünk, milyen pelust hord a gyerek stb... Viszont van egy jópár öreg, akik szörnyűek... Én tudom, hogy jót akarnak, de csak felcsesznek mindig. Például az egyik hozott a fiamnak egy faragott (nem vagyok rasszista, de azt kell mondjam cigányos) fa széket, valami szörnyen giccses, semmi pénzért nem raknám ki a házba. És ráköltött egy vagyont, de nem kérdezte kell-e egyáltalán. Hát most a padláson rohad... A másik hozott egy kb 1,5 méteres plüss kutyát. Alapból nem tudom hova rakni, mert megfogná a port mindenhol, kimosni meg ugye nem tudom a mérete miatt. Plusz a házunkban is sok a bútor, mindennek megvan már a helye, pont nem fér el egy mamut. Erre is ráköltött az ajándékozó pár 10ezret. Szintén a padláson van bezsákolva, szintén nem kérdezték, hogy kell-e csak hozták... (hozzáteszem, lassan a padlás is megtelik) AKkor ami még elő szokott fordulni, az a ruhákkal a gond... Kaptunk olyan bundás overált, ami méretben most jó a fiamra... TÉLI overál.., kaptunk múlt héten 56-os ruhákból egy rakatot. A fiam 55 centivel született, 4 hétig ha hordott 56ost. Akkor kaptunk még egy csomó ocsmány és/vagy kislányos és/vagy minősíthetetlen anyagú ruhát is.Na meg egy csomó játékot,amik nekem is ijesztőek. Van egy kutya, amit ha bekapcsolok ugrál, ugat és pirosan világít a szeme.. és ez csak egy a sokból. Komolyan nem tudom, hogy mit csináljak ezzel a sok sz.rral, és hogy kerüljem el, hogy továbbiak felhalmozódjanak. Ti ezt hogy oldjátok meg?
2017. máj. 18. 18:42
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Ja, tehát megoldást nem akarsz, csak rinyálsz.

Akkor edd meg!

2017. máj. 20. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!