Mit csináljak a hülye ajándékokkal?
Baromi egyszeru!
Elviszitek gyermekotthonba, szeretetszolgalathoz, a ruhakat korhazakba a csecsemoosztalyra!
Ha ennyire nem jutottak eszedbe akkor nagyon sotet vagy szoval szerintem eszedbe jutottak ezek (mivel kvara egyertelmu megoldasok), Te csak szimplan szeretted volna kibeszelni magadbol ezt es lelkes bologatokra talalni hogy "igazad van mekkora hulyek az ismeroseid te szegeny!".
Én is kaptam rengeteg felesleges ajándékot. Szépen megköszöntem és jó képet vágtam hozzá. Most a szekrény tetején/pincében/padláson vannak. Mást nem lehet tenni.
Vagy még mielőtt jönnek a látogatók, ti magatok hozzátok fel a témàt ès szóltok, hogy ne költekezzenek, esetleg utaltok rá, hogy mi az amire szüksége van a kicsinek.
Nekünk pl most volt a babám keresztelője. Többen is mondták, hogy ezt vesznek majd, meg azt. Mi meg finoman mondtuk, hogy inkább utalványt vegyenek egy bizonyos boltba, mert majd kell autós ülés stb és akkor azokat meg tudjuk ott venni. Így szerencsére most semmi felesleges dolgot nem kaptunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!