Ti mennyire hallgattok az orvosra, védőnőre? Kaptok hülye tanácsokat?
Több olyat mondtak amit inkább elengedtem a fülem mellett, korai hozzátáplálás, tea, tejpép, 4 óránként szoptatás, stb.
Most jött velem a férjem aki szeret mindenbe belekérdezni, hatalmas leoltást kaptunk amiért együtt alszunk a babával, hogy nem normális, egészségtelen, a gyereknek se jó, azonnal szoktassuk külön szobába. Babaöböl van de szeret kigurulni.
A férjemnek eddig nem volt baja ezzel, de nagyon hisz az orvosoknak, most megijedt, anyám-anyós-sógornő is a külön szoba mellett kampányol.
Mit kell csesztetni az embert egy működő dolog miatt, úgyse marad így örökre, most ezen vesszünk össze...
Nem értek egyet az elsovel. Engem a gyermekorvos szekal, hogy ne menjunk be mindig a gyerekhez, ha sir ( nem
Mondtam meg, hogy egy szobaban alszunk), ne etessem meg, ha ejjel sir, kínáljam vízzel, es 3-4 nap alatt leszokik rola. Szerinte a gyerek (6 honapos!) tudatosan manipulál.
Annyit mondtam, ha sir ejjel, megetetem. Onnan tobbet nem reagáltam.
A vedono (uj) szerint sok fogyókúrázo ritkan eszik, ezert megijed a szervezet es tartalékolni kezd, igy fogyás helyett híznak. Ennek analogiajara Hogy a babam jobban gyarapodjon, adjak neki ritkábban enni, stb.
Velük nem kel foglalkozni, de a férjeddel dűlőre kell jutni.
Keress neki megbízható forrást hogy ez miért jó a babának és nektek. A hozzátáplálásról könnyű lesz, hiszen a hivatalos who-ajánlás a min. 6 hónap.
De nem olyan régen olvastam az együtt alvás jótékony hatásairól is. Igaz, angol cikk volt.
Nálunk orvos választott magánorvos,ő kedves nincs vele baj,hasznos tanácsokat ad:)
A védőnőtőp még egy értelmes választ se kaptam:/
Mostanában van hogy nem engedem be,de a tanácsait se fogadom meg
Mindharomszor egyutt aludtam a gyerekeimmel, igeny szerint szoptattam, teat ritkan adtam.
Hozzataplalni hat honapos kortol kell. Addig semmi szuksege ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!