Mit csináljak a hülye ajándékokkal?
Senkinek nem lett volna kötelessége vinni. Az hogy sokat költöttek rá, megint csak azt igazolja, hogy szerettek volna jót adni. De mint mondtad idősek, nem tudják, hogy mi lenne a jó.
Rendben van, hogy az elején így jártatok. De néma gyereknek ugye az anyja sem érti a szavát. Ahelyett, hogy itt sopánkodsz, hogy a rokonok milyen fantáziátlanok, inkább súghatnál nekik, hogy minek örülnétek. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy a képükbe mondod, hogy "gondoljuk, hogy jöttök, ezért..."
Én például úgy csináltam, hogy amikor a párom nagymamája jött, akkor anyósomnak mondtam, hogy a mama ajándékát terelhetné abba az irányba. És akkor anyósom mondta az anyjának, hogy "hallottam, hogy ennek meg annak örülnének". Inkább te vagy a fantáziátlan amiért ennyire nem tudod hogyan add a tudtukra, hogy nem tetszik az, amit sorozatban hoznak.
(Mennyire igaz, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát! Ne haragudj, de számomra szánalmas amit csinálsz. Nekem is volt, ami nem tetszett, de elfogadtam, mivel tudom, hogy nem szándékos kicseszésből csinálták. Ezen ennyire felidegesíteni magadat igazán kár.)
Fúj, neked van még egyfajta hozzáállásod.
Ha nem akarsz magadnak "programot csinálni, meg szaladgálni utána", nem akarod elutasítani sem, interneten meg nem jártál sikerrel, akkor DOBD KI!
Micsoda megerőltetés lenne, ha fognád őket egy zsákban, és elvinnéd a rászorulóknak. Ez legyen a legnagyobb gondod az életben, hogy ajándékokat kap a kölyköd. Megsem érdemled.
"Biztos majd még én rohangalok ezzel a sok sz.rral ide-oda. Majd csinálom magamnak a programot persze..."
Ha itt a gyakorin van időd tenni a fejedet, akkor jusson arra is, hogy másoknak segítesz. A nagy pofát meg tartogasd a "hülye" családtagoknak, akkor nem gyűlik fel a sok sz@r a kulipintyóban, aminek egy plüsskutyával meg 5 rugdalózóval már megtelik a padlása.:D
Mar a kerdesed megfogalmazasa is olyan mertekben primitiv hogy bicskanyitogato.
Emeld fel a hatsod a gep elol es ajandekozd olyanoknak a cuccokat akik raszorulnak, sokkal tobb ertelme van mint en hepciaskodni mint valami idiota.
Van egy kutya, amit ha bekapcsolok ugrál, ugat és pirosan világít a szeme..
Hajjaj ezt a kutyám ismerem :S persze a gyerekeknek meg tetszik nagyon (mind a 3 azt kapott déditől karácsonyra). Ami olyan azt vagy eladom vagy felajánlom vagy pl kidobom mert sógornő rendszerint az ő gyereke által kinőtt foltos ruhákat hordja ajándékba.
Én ugyanazt a ronda kutyát kaptam, csak nyúlban. :) Mondjuk azt kidobtam.
De én azt csináltam, hogy a jó állapotú ruhákat (akár használt), játékot stb. beadtam egy használt baba-gyerek ruha bababoltba. Ott mondtam egy árat, hogy mit kérek érte, a boltos ráteszi az övét, és amikor eladja, akkor az értékét levásárolhatom.
Amit meg nem vett be, azt összegyűjtöttem zsákokba, és kari előtt anyaotthonba vittük a férjemmel.
Így elég csak egyszer elmenni és a rászorulóknak odaadni, és segítesz is.
A nagy plüss kutya megvan még? :) Az ugye nem ronda? Attól függ, hol laktok és mennyiért adod, mert akkor lehet, hogy érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!