Szerintetek hány gyerek az ideális egy családban? Hányat vállalnátok ha tehetnétek?
Én ha megtehetném szülnék még legalább két gyereket a meglévő kettő mellé. Olyan csodás ahogy látom őket cseperedni...És a szülés is gyönyörű emlék.
De sajnos sok ok van amiért itt meg kell állni. Pl a piszkos anyagiak, az h nagyon segítség nincs, mindenki messze lakik tőlünk,....
Ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel? Ha minden klappolna, hány gyereket szülnétek?
Nekünk 2 van a kislányom2,5 éves a kisfiam 10 hos.Pár év mulva szeretnék még egyett de elöbb inkább jussunk el addig hogy ők átalusszák az éjszakát.utána pihenek pár évet és johet az ujjabb baba.
ha minden klapolna akoris max 3-at vállalnék.
Terhességel és a szüléssel nekem sincs bajom de ha tul sok a gyerek akkor mident értük áldozol fel magadbol és nekem ez nem oké.
A szomszédomnak 6 gyereke van igaz már felnöttek és a szomszéd is 87 éves de soha egy orát nem dolgozott.Nincsenek ismerösei,a gyerekein kivül nincs senkije mert mindent feláldozott értük.Én nem szeretnék eddig jutni.3 még oké de több nem igazán kell.
Nagyon tetszik amiket olvasok!
H mindenki legalább két, de akár több babát is vállalna. És igen...ŐK ISTEN AJÁNDÉKAI!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!