Szerintetek hány gyerek az ideális egy családban? Hányat vállalnátok ha tehetnétek?
Én ha megtehetném szülnék még legalább két gyereket a meglévő kettő mellé. Olyan csodás ahogy látom őket cseperedni...És a szülés is gyönyörű emlék.
De sajnos sok ok van amiért itt meg kell állni. Pl a piszkos anyagiak, az h nagyon segítség nincs, mindenki messze lakik tőlünk,....
Ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel? Ha minden klappolna, hány gyereket szülnétek?
A párom mindig azt mondja,1 mindenképp 3 meg már sok.
Én is hasonlóan gondolom.Egy lányunk van,18 hónapos.
Szeretem a gyermekem,és sokmindenben természetesen ő az első,de teljes mértékig nem vagyok hajlandó feláldozni magam a gyerekem/gyerekeimért.3 gyereknél meg már sztem ez van,pláne ha valakinek segítsége sincs.
A&V 32/N
Én az első után nehezebben vállaltam a másodikat mert a terhességem nehéz volt, mindenféle problémák léptek fel, végig féltünk h egészséges lesz e a fiunk. Aztán szerencsére az lett, viszont iszonyat hasfájós volt, nehezen ment a szoptatás is, mindenem fájt kb. rosszul aludt, nem is volt túl jó evő, és olyan kis magának való fajta volt.
Így sokára szántuk rá magunkat második babára, mert nagyon szerettünk volna egy kislányt.
Terhes lettem a lányommal, semmi panaszom nem volt, a lányom egy álombaba, születése óta eszik-alszik-mosolyog, sose hittem h ilyen van. Alig sír és rendkívül béketűrő gyerek:)
Mostmár azt mondanám szívem szerint még 2-t bevállalnék, de nem tehetem, se anyagilag és a férjem se igazán szeretné, jó persze ha véletlenül jönne még egy, nem mondaná h vetessem el, de nem is a szíve vágya ekkora családot eltartani.
(mert persze dolgozok én is, de közel se keresek annyit mint ő).
Kettő vagyhárom
Nekem kettő van, 10 éves és 14 hónapos.
Több nem lesz.
ha nem 1, akkor gond már nem lehet!
egy egyke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!