Személy szerint nektek mennyi két gyerek között az ideális korkülönbség?
Figyelt kérdés
A saját véleményetekre lennék kíváncsi. Érvek-ellenérvek érdekelnének.
A férjem munkájából adódóan 1 évet velünk lakik, egyet külszolgálatban tőlünk távol. Semmilyen rokonunk nem él a közelünkben, külföldön élünk, ezért végülis én fél életemet "egyedülálló anyaként" élem. Emiatt 5-6 év korkülönbséget szeretnénk (most másfél éves a babánk). Szerintetek is egy ilyen helyzetben ennyi az ideális?
2009. nov. 18. 17:04
1/3 anonim válasza:
Szia!
Az én kisfiaim között 4 év van,mind a ketten tervezett gyerekek.
Én már a házasságom előtt is így akartam,mire a kicsi óvodába megy,a nagy megy iskolába:)
Nálatok szerintem is jobb a nagyobb különbség,2 picivel nehezen bírnál egyedül:(
2/3 anonim válasza:
Nálunk 3 év a korkülönbség, ami ideális. De Nektek valóban jobb lenn több szerintem is!
3/3 anonim válasza:
Szia nekem három gyerekem van négy és három év korkülömbségel nekem sem volt segitségem de nagyon jol elboldogultam az a lényeg hogy minél elöb neveld önáloságra pl.öltözés hagyd kibontakozni a saját énjét utána jöhet a rámolás ágyazás persze segitségel majd ha jön a teso nagyon sokat magyaráz neki vond be a baba körüli teendöbe pelus kidobás st.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!