Többgyermekes anyukák! Szerintetek mennyi az ideális korkülönbség a tesók közt?
Akkor vallald igy ha lesz segitseged.Sem neked sem a gyerekeknek nem jo ez a nagyon pici korkulonbseg.Az igaz hogy osszenonek de az hogy milyen testverek lesznek nem csak a pici korkulonbseg fuggvenye hanem nagyban fugg a gyermek temperamentumatol is.
Egy masfel evesnek meg nagyon szuksege van anyara.
De termeszetesen ez a ti dontesetek(.De ket gyerek nem ketszer annyi munka hanem sokkal sokkal tobb.En a helyetekben meg varnek.)
4 gyerekes anyuka
Nekünk 9 év van, lehet ez egy kicsit sok,(bár szerintem nem), de 5-6 évnél kevesebbet soha nem akartam volna.
nekem most a kicsi 2 éves lesz, de még ő is kicsi, belegondolok, hogy ha mondjuk egy ekkora mellett lenne egy féléves, nem tudom, mit csinálnék.
Az egyik kicsi, másik pici felállás valahogy nem csábító.
Szia!
Nekem 4 gyerekem van.Két lány és két kisfiú.
Az első három között 2,5 év van,így szinte együtt cseperedtek.Viszont a hatmadik és a negyedik között 7 év a korkülönbség.
Most így néznek ki:13,10,7 és 14 hónapos.
Szerintem jól időzitettem őket.S a nagyobb is már sokat segít a kicsinél.Attól függ hány éves vagy!Én 21 voltam az elsőnél s most 34 vagyok!
Minden jót!
Nem onzes az ha nagyobb a korkulonbseg.Nagyon nehez ket kicsi gyereknek egyszerre megfelelni,es ha nem vagy eleg turelmes,a gyerek karat is lathatja a kicsi korkulonbsegnek.
Termeszetesen mindemellett pozitiv oldala is van a kis korkulonbsegnek.
A termeszet is igyekszik ugy alakitani hogy ha lehet ne legyen baba nagyon hamar a masik utan.
Persze kivetelek vannak.
4 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!