Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Komolyan senki nem volt...

Komolyan senki nem volt lelkes a baba miatt? Miért kell bántani ezért?

Figyelt kérdés

2 hét múlva megszületik a kislányunk. Én igazából már a terhesség eleje óta vásárolok (főleg ruhákat), rengeteg külföldi babás oldalt, blogot, IG felhasználót végignéztem, hogy inspirációt gyűjtsek, milyen legyen a babaszoba, miket érdemes venni.

Viszont többen úgy kezelnek, mintha ez bűn lenne... Hogy minek kell drága babakocsi/kiságy/etetőszék, mikor a baba úgysem tudja, milyen, meg nem ez a fontos neki. Vagy hogy miért vásárolok annyi ruhát, úgyis hamar kinövi.

Vagy felesleges ennyit tervezgetnem a babaszobát, mert lehet, hogy velünk fog aludni és oda be sem megyünk majd. És ezeket olyan nők mondják, akiknek már van gyerekük.

Tényleg ennyire fura, hogy lelkes vagyok és nem egy fél nap alatt rendeztem le a babaholmikat, meg nem annyi a gyerekszoba, hogy összeraktunk egy kiságyat valahol, aztán jó napot?!

2017. ápr. 30. 18:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
87%
Az hogy emberek koze mesz es az hogy telef.ssa a ruhat nem zarja ki egymast:DDD majd rajossz.
2017. ápr. 30. 21:18
 22/23 anonim ***** válasza:

A baj,hogy te anyagias vagy kérdező. Mi szombaton voltunk állatkertben és a gyerek ott,az emberek és a makik között f.sta össze magát,úgy,hogy a nyakáig kakis volt hátul. Egy lidl-ös bodyt és rugit tett tele. És? Odajött valaki szerinted megkérdezni hány ezres ruhát pakolt meg? Nem. Az én gyerekemet hálisten a cuki arca miatt lesik meg,nem mert esetleg mamas and papasba van. Nincs is abban. Miért? Mert a legjobbat kapja,ami a szülei szeretete,egy tiszta környezetben,boldog családban. A többi csak külsőség.

Tiszta ruhában viszem emberek közé,és senki nem kérdezi mi mennyi volt.

Én szeretek spórolni,és a minőségre megyek,nem az árra. Pl a lidl nagyon jó minőség és olcsó.

Hiába vehetek meg amit akarok,nem teszem.

Az elsőnél és a második gyereknél is tudtam ezt,meg a harmadiknál is fogom tudni.

A legdrágább a kiságya volt a másodiknak,,mert az nagyé nem volt már meg. Ez volt kókusz matraccal,kombi ágyként 54ezer. Most,ha jön majd a hármas,tesó kocsi lesz véve,amit kinéztem kb 76ezer. És egy kiságy a másodiknak majd,ha talál az ismerős németben tökéletest,akkor kb 10 ezerért.

Nem kellene mindenkit csoronak,vagy irigynek tartani,mert nem jár márkás cuccokba. Nekem pl a márkásabb cuccaim mentek leghamarabb tönkre.

2017. máj. 1. 16:20
 23/23 anonim ***** válasza:

Senki nem volt lelkes? Miért, lelkes csak te vagy, és csak így lehet lelkesedni? :)))

Pont olyan kockán gondolkozol, mint akik leszóltak. Én is lelkes voltam mindkét gyerekemnél, terveztem, festettem a szobát, függönyt, ágyneműt varrtam, de nem költöttem egy vagyont. Nekem ilyen volt a lelkesedés. Mindenkinek más. Nem hallottam olyanról, aki fél nap alatt rendezte be a babaszobát, szerintem te sem, ne túlozz.

2017. máj. 3. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!