Lehet azon változtatni hogy a babám senki másnak nem engedi, hogy megfogja?
8-10 hónap között van az első szeparációs szorongás, utána 1,5 évesen tér vissza
(amúgy érdekes, én babám 5 hósan nagy dumás volt mindenkit levett a lábáról, mindenkihez "beszélt" artikulált, mint aki mérhetetlenül fontosat akar mondani, szemeit közben nagyra nyitotta, ahogy eljött a forgás, kúszás, stb ideje, úgy már nemigen kommunikált, csak 10 hósan tért vissza és nem is olyan intenzíven mint 5 hósan, de már szótagok)
5 hósan nemhinném
de nem tudom milyen kapcsolata van veled, tud e benned bízni
azok a babák nem félnek, akik igen
de csak találgatok
hát ezt így én sem tudom nem látok a buksijába erre így nem is gondoltam :) régen nem is volt ezgond, 5 hónapos koraig siman itt tudtuk hagyni orakra a nagyiekkal (de azert nem sokszor fordult elo, tehat az se lehet gond hogy sokat hagytuk magara).
ugy gondolom teljesen normalis a kapcsolatunk, ha reszerol nincs bizalom annak mi jele lehet? mondjuk enni minden megeszik, elfogad, egyedul alszik el az agyaban cumival, ezek arra utalnak hogy bizik benne hogy en ott vagyok ha kell ha barmi van.
Miért kellene ezt erőltetni? A te babád ilyen, hogy nem annyira bizalmas idegenhez. Ez teljesen normális. Pláne 8 hónapos korban!
Ne adogasd oda másnak, ha nem esik neki jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!