Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Aki úgy érzi, a külseje miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki úgy érzi, a külseje miatt nem járna senki vele az hajlandó lenne változtatni rajta?

Figyelt kérdés

Pl. tudja magáról hogy unalmasan öltözködik és nincs ötlete hogy dobja fel, miben érezné jól magát.

vagy a haján, szakállán stb. változtatna, de nem tudja, milyenre.

ha lenne lehetősége elmenne ilyen szépítőszalonba mint amiket a tv-ben mutatnak?

csak úgy kíváncsiságból. tegyük fel hogy mással elégedett.

2012. febr. 9. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindezeket megoldottam már magamtól is :)
2012. febr. 9. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem az alacsonyságom és az arcom a legfőbb gondjaim, ezeken pedig nem tudok változtatni :(
2012. febr. 9. 21:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem.
2012. febr. 10. 18:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem mennék el ilyesmi műsorba, inkább magamtól találnék ötleteket. Illetve találtam már rengeteget, de pénzem nincs rá. Nagyon nincs. Szóval bukott az ügy.

Meg eleve vagyok olyan ronda (arcilag), hogy ne kerüljek be a tévébe.....

2012. febr. 14. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!