Ma kezdtem egy blogot írni. Szerintetek van-e értelme folytatni? És min kellene változtatni? Lenne még miről írnom, és szeretnék is írni, de ha rajtam kívül senki nem olvassa, akkor nem sok értelme lenne :S :D
Ha befejeztél egy mondatot, a pont után tégy egy szóközt, mivel így összefolynak a mondatok..
Tini lányoknak biztos tetszeni fog.
A jelenlegi életem,kész katasztrófa. - NEM kell a vessző
16 évesen több mindent éltem át,mint akár ki. - helyesen: Tizenhat évesen több mindent éltem át, mint akárki más. (bár így se a legjobb)
Azt hiszem minden itt kezdődött el. - az "el" nem kell
Még fel sem tudtuk emészteni apám halálát,de már új házban voltunk. - ez kész hülye mondat. hogy jön ide a ház?
ott hagytunk, helyesen: otthagytunk
Megfenyegettek volt,hogy leköptek az utcán. - ez annyit ér, mintha azt mondanák: bla,bla,bla
Ha,az anyagi helyzetünk engedi. - nem kell a vessző
Vele rengeteget beszélgettünk, - beszélgettem, mert ha úgy mondod, hogy beszélgettünk, akkor olyan, mintha más is beszélgetett volna...
a vessző és írásjelek után tegyél szóközt (Space)
de a végén a kép jó, csak kár, hogy meleg a srác.
Nagy kérdés: Milyen? Ez az egy bejegyzés túl kevés, ha már lenne fent min. három, az többet mondana. Ennyiből keveset lehet leszűrni.
S ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy egy nyálas szerelmi történetről fog szóln/szól.
Nem olvasnám tovább.
Másik: Elsősorban magadnak írd, ne másnak!
;)
Megdobbentem, hogy mirol szol.:D Nem gondoltam, hogy egy meleg sracrol fog szolni. Vannak helyesirasi hibaid, am a gyakorlassal mind kevesebb es kevesebb lesz.
Sok sikert a tortenethez. A kovetkezo reszt biztos el fogom olvasni. :D
15\L
az vagyok, aki olyan sokat írt
szóval, ez a TE ÉLETED?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!