Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ma kezdtem egy blogot írni....

Ma kezdtem egy blogot írni. Szerintetek van-e értelme folytatni? És min kellene változtatni? Lenne még miről írnom, és szeretnék is írni, de ha rajtam kívül senki nem olvassa, akkor nem sok értelme lenne :S :D

Figyelt kérdés
[link]

2013. márc. 30. 16:56
1 2
 11/15 anonim válasza:

Szerintem ha még lenne miről írnod, írd ki magadból nyugodtan, megkönnyebbülsz tőle egy kicsit! Nekem tetszik az eddigi két írásod a néhány helyesírási hiba ellenére is, különösképp azért, mert több párhuzamot fedeztem fel az általad leírtak és a saját életem között.

A blogod hivatkozását érdemes lenne meleg társkereső oldalakon megosztanod, ott nagyobb eséllyel találsz olyan fiúkat, akik szívesen olvasnak ilyesmit.

Én mindenesetre többször rá fogok nézni a blogodra! :)

26/F (meleg)

2013. ápr. 1. 10:13
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszim :) Igyekszem javítani,és mellőzni a helyesírási hibákat. Meg fogom osztani ahol csak lehet ;)
2013. ápr. 1. 11:10
 13/15 Lajos54 ***** válasza:

Ha mégegy tanácsot megengedsz: amennyiben megoldható, ne középre igazítva, hanem vagy sorkizárással, vagy esetleg balra rendezve írd a szöveget. Így, ahogy van rendezetlennek tűnik, és szerintem zavaró az olvasó részére.

A blogokról még annyit: bár én magam nem írtam még ilyet, úgy vélem (és sokaktól hallottam), elsősorban az a lényege, hogy "kiírhatod magadból" a gondolataidat. Persze nem árt, ha néhányan (vagy sokan) el is olvassák, de nem ez az elsődleges. Az viszont tényleg jó ötlet, hogy -ha van rá módod- egy kicsit reklámozd, megfelelő körökben.

2013. ápr. 2. 22:19
 14/15 anonim válasza:
Nem tudom, hogy írta-e már valaki, de a betűtípus lehetne kisebb
2013. ápr. 18. 18:30
 15/15 A kérdező kommentje:
Túl nagy lenne ez a betűtípus amivel írok? De,ha kisebbre veszem,akkor meg alig látszik :S :D
2013. ápr. 18. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!