Milyen hatással volt a párkapcsolatodra a baba érkezése?
Én ma döbbentem rá, hogy amióta meg van a lányunk (1 éves) azóta romlik folyamatosan a kapcsolatunk.Már ott tartunk, hogy minden nap veszekszünk valamin.
Nagyon ki vagyok már ettől.:(
Nekünk jó lenne a kapcsolat.vagyis jó is.Imádja a lányát mg minden, bár sokszor inkább mondja, hogy szeretne magával törődni, játszani stb.
De megvagyunk egész jól, ha magára ia jut ideje.A konfliktus drága anyósom miatt van, meg a jófej volt kollégák(nők, persze gyerekük nincs)
Nyomják az agyát minden hülyeséggel, hogy kéne nevelni a kicsit, én meg mindig leosztom, hogy ne hasonlitson máshoz.
Nem tudom miért fáj nekik, hogy hordozom kendőben a kicsit, igény szerint szopi van és velünk alszik.Senkinek nincs köze hozzá.DE ő meg bizonytalan, hogy biztos jó e igy, általában ezen van a veszekedés.:(
3 hós picilány anyuja
Mi most megyünk /remélem/ egy romantikus hétvégére, ránk fér... 14 hónapos a lányunk, mióta megszületett többet vitázunk. Most volt egy hullámvölgyünk amiből úgy tűnik kifelé jövünk, de semmi sem a régi. Mondjuk ez részben az én hibám, mert tele vagyok szorongással fóbiákkal meg minden lelki nyavalyával, ami testi tünetekkel jár sajna.
Hosszú volt a tél, sokat voltunk egyedül, szerintem ez az egyik legnehezebb szakasza egy nő életének.
Úgy látom, hogy akkor ez nem csak nálunk van igy. Nekünk is megromlott a kapcsolatunk, csak ő nem veszi észre. Ki vagyok merülve, fáradt vagyok. Ő meg azon sopánkodik, hogy nincs rend a lakásban. Vagy vérig van sértődve, hogy fáradt vagyok a sexhez. Teljesen úgy él mintha mi se történt volna. Sokat dolgozik, nincs itthon általában. Mikor pár napot itthon van, akkor meg pihenni akar. Elhiszem hogy elfárad, de én is! Ráadásul a kislányom északa még 2x kel, és nappal se nagyon alszik. Imádom a kislányom, terveztünk mégegyet, de igy nem merem bevállalni!
2 hós kilány anyukája
Az én kapcsolatomra olyan "jó" hatással volt már eleve a terhesség,h a párom elhagyott még kismamaként!
Azóta van új párom aki szeret minket,szereti a kisfiut,mintha a sajátja lenne,de kevés időnk van egymásra és ezt kifogásolja!
Szerencsések azok akiknek még jobb a kapcsolat,mint a baba érkezése előtt!
Nálunk egyelőre minden rendben van a baba születése óta. Sokat segít a férjem és nagyon megértő és nagyon szereti a picit. Ahogy olvasom az előttem szólókat tényleg szerencsésnek mondhatom magam.
Persze nálunk is vannak nézeteltérések de nem nyomjuk el őket és nem hagyjuk felgyűlni. Minden héten egy meghatározott időben "beszélgető estet" tartunk, akár van téma akár nincs. (Mikor elkezdjük úgyis lesz téma:) és itt mindenki elmondhatja mi nyomja a szívét, mi az ami nem tetzsett a héten. Persze nagyon nagy hangsúlyt kap az is, hogy mi tetszett a héten!!!
Nagyon ajánlom mindenkinek, sokat segít.
Mi ugyanúgy szertejük egymást, de nyilván a gyerek lemondásokkal , alkalmazkodással jár. Ez néha nehéz, de jól vesszük az akadályokat.
Nem szabad hagyni, hogy ilyenkor romoljon a kapcsolat. Bár ha romlik, akkor valami gond van...
BEszélgessetek többet őszinténk, kit mi bánt és keressetek kompromisszumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!