Milyen hatással volt a párkapcsolatodra a baba érkezése?
Figyelt kérdés
Én ma döbbentem rá, hogy amióta meg van a lányunk (1 éves) azóta romlik folyamatosan a kapcsolatunk.Már ott tartunk, hogy minden nap veszekszünk valamin.
Nálunk is,bár én apát szivesen pátyolgatnám,csak mintha nem tartana rá igényt ugy mint régen,ettől persze ideges leszek,meg rémeket látok,amitől meg ő lesz ideges és ez megy kööörbe körbe.Igazából nem láttam még olyan kapcsolatot ami ne romlott volna meg gyerekvállalás után,akinek ez mégis sikerült gratula.
2010. máj. 12. 10:16
12/38 anonim válasza:
Kiderült, hogy sokkal kevesebb dologban értünk egyet, mint azelőtt gondoltam. Pedig régen is sokat vitáztunk.
2010. máj. 12. 10:57
13/38 anonim válasza:
A mi kapcsolatunk lehet hogy az apás szülésnek köszönhetően ,nagyon jó sokszor el sem hiszem honnan van benne ez a sok kedvesség és türelem.
Ha vannak problémák meg kell beszélni.
Sajnos most 3 hete vidéken dolgozik de hetente 2x hazajön ,imádja a 4 hónapos lányát.
2010. máj. 12. 11:59
14/38 anonim válasza:
Akiknek megromlott a baba születése után a kapcsolat, megkérdezhetem, hogy előtte hány évig voltak kettesben?
2010. máj. 14. 12:52
15/38 anonim válasza:
A mi kapcsolatunkra pozitívan hatott. Mióta megszületett a fiam, azóta még közelebb kerültünk egymáshoz. Talán azért, meg senkire sem számíthatunk, nincs semmi segítségünk, így csak egymásra támaszkodhatunk. A szexuális életünk is rendben, bár ahhoz kellett egy kis idő.
Rengeteget törődik a fiúnkkal, és sokat segít a háztartásban is. Pedig rengeteget dolgozik, de ránk mindig jut ideje. Ja, és hétvégén van egy apás nap, mikor szinte csak ő van a gyerekkel, csak ő viszi sétálni is.
7,5 hónapos nagylegény anyukája
2010. máj. 14. 12:52
16/38 anonim válasza:
Hááát....csatlakozom!Nem vagyunk túl jól mi sem, szex nincs is köztünk szinte csak ünnepnapokon. Előtte sem voltam egy lepedőzsonglőr,de most....szóval nem látom a kiutat.Születése előtt 6 éve voltunk már együtt.
2010. máj. 14. 13:10
17/38 anonim válasza:
9 hónapos lesz a babánk,eddig azt mondhatom,h ugyanolyan jó a kapcsolatunk,mint azelőtt,sőt talán jobb is.13 éve vagyunk együtt.Persze nálunk is vannak viták,de azt vettem észre,h fajulnak el kiabálásba,mint azelőtt,hanem sokkal toleránsabbak lettünk és egyszerűen nem akarunk veszekedni a baba mellett,gyorsan kompromisszumot kötünk,valahogy eltörpülnek a gondok a babánk okozta boldogságunk mellett.
2010. máj. 14. 13:11
18/38 anonim válasza:
2 kicsi van. Nem igazán jó a kapcsolat...sőt...remélem idővel változik
2010. máj. 14. 13:39
19/38 anonim válasza:
Én inkább úgy mondanám, hogy vannak hullámhegyek-völgyek. 3 gyerekünk van, 20 éve ismerjük egymást. (férjem 36, én 35 éves leszek)
Mivel van iskolás és óvodás gyerekünk is, velük is sokat kell foglalkozni, a picivel is már egyre jobban elvan az apja, így már nekem is jut egy kevés szabadidő, tehát mostanában több a jobb napom, így én is türelmesebb vagyok. Ha hónapokig nincs idő egy barátnős beszélgetésre, pár új ruha vásárlására, és csak torlódnak a feladatok, akkor nálunk is rányomja a bélyegét a kedvemre...de megbeszéléssel, sok türelemmel a dolgok helyrehozhatóak, szerintem:)
2010. máj. 14. 13:45
20/38 anonim válasza:
Nekünk még csak most lesz 6hós de nem jó. A sex helyre állt de valahogy sokkal többet vitázunk. Semmit nem segít nekem. 6évet voltunk elötte együtt. ÉS se látom a kiutat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!