Milyen hatással volt a párkapcsolatodra a baba érkezése?
Figyelt kérdés
Én ma döbbentem rá, hogy amióta meg van a lányunk (1 éves) azóta romlik folyamatosan a kapcsolatunk.Már ott tartunk, hogy minden nap veszekszünk valamin.
Nagyon ki vagyok már ettől.:(
2010. máj. 11. 21:42
1/38 anonim válasza:
Nekünk nincs ilyen gondunk, bár mi is többet veszekszünk.De az azért van, mert én is, és apa is fáradtabb. Minket inkább közelebb hozott egymáshoz a manó.
2/38 anonim válasza:
Dettó. Nekem nincs energiám apát pátyolgatni, ő meg nem egy "romantikus típus". Szóval nem tudom hogy lesz, most úgy elvagyunk egymás mellett, de nekem ez kevés lesz így. Össze kellene kapni a magát, de nem nagyon akarja, így a kényelmes neki.
3/38 A kérdező kommentje:
20.57-es.Nálunk is ez a baj h nem képes össze szedni magát ás csak az igazát hajtogatja közbe meg alig van a gyerekével.Úgy érzem teher neki a lányunk.:((
2010. máj. 11. 22:00
5/38 A kérdező kommentje:
Vajon ilyenkor mi a megoldás?
2010. máj. 11. 22:24
6/38 anonim válasza:
Hát,utolsó 2 válaszoló a szivemből szóltatok.Sajna nálunk sem rózsás a helyzet.
7/38 anonim válasza:
Ez törvényszerű?! nyugtasson meg már valaki, hogy nem az! Nálunk eddig még minden ok! kopp-kopp-kopp Remélem igy is marad!
8/38 anonim válasza:
Nálunk most másfél éves a lányom. Kb egy éves volt, amikor kiborult a bili. Szerencsére megbeszéltük a dolgot, mindenki engedett egy kicsit és rendeztük a helyzetet. Persze vannak nehezebb pillanatok, de próbálunk többet egymásra figyelni. Igazi családi programokat szervezünk ketten és hárman is, hacsak sétálni, de elmegyünk együtt és beszélgetünk nagyokat. Kitartás Mindenkinek! üdv
9/38 anonim válasza:
Vannak ilyen mèly időszakok! Tegyetek érte, hogy kijöjjetek a gödörből! Megéri! Sokkal jobb boldogan és nyugalomban élni, de ezért sokat kell tudatosan tenni! Erre sosem szabad lustának, fáradtnak lenni.
10/38 anonim válasza:
A kislányunk most 2,5 éves. Mivel nemigen volt segítségünk, nagyon kipurcantunk idegileg. Már semmi sem lesz a régi. Nagyon csúnyán és gonoszul viselkedett velem, nem is próbált megérteni. A pici elég sírós baba volt, rettenetesen nehéz volt vele.... Türelem kell mindenhez. Az idő segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!