Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen hatással volt a párkapc...

Milyen hatással volt a párkapcsolatodra a baba érkezése?

Figyelt kérdés

Én ma döbbentem rá, hogy amióta meg van a lányunk (1 éves) azóta romlik folyamatosan a kapcsolatunk.Már ott tartunk, hogy minden nap veszekszünk valamin.

Nagyon ki vagyok már ettől.:(

2010. máj. 11. 21:42
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
85%
Nekünk nincs ilyen gondunk, bár mi is többet veszekszünk.De az azért van, mert én is, és apa is fáradtabb. Minket inkább közelebb hozott egymáshoz a manó.
2010. máj. 11. 21:52
 2/38 anonim ***** válasza:
52%
Dettó. Nekem nincs energiám apát pátyolgatni, ő meg nem egy "romantikus típus". Szóval nem tudom hogy lesz, most úgy elvagyunk egymás mellett, de nekem ez kevés lesz így. Össze kellene kapni a magát, de nem nagyon akarja, így a kényelmes neki.
2010. máj. 11. 21:57
 3/38 A kérdező kommentje:
20.57-es.Nálunk is ez a baj h nem képes össze szedni magát ás csak az igazát hajtogatja közbe meg alig van a gyerekével.Úgy érzem teher neki a lányunk.:((
2010. máj. 11. 22:00
 4/38 anonim ***** válasza:
78%
hát sajnos dettó!!!!!!
2010. máj. 11. 22:11
 5/38 A kérdező kommentje:
Vajon ilyenkor mi a megoldás?
2010. máj. 11. 22:24
 6/38 anonim ***** válasza:
78%
Hát,utolsó 2 válaszoló a szivemből szóltatok.Sajna nálunk sem rózsás a helyzet.
2010. máj. 11. 22:37
 7/38 anonim ***** válasza:
100%
Ez törvényszerű?! nyugtasson meg már valaki, hogy nem az! Nálunk eddig még minden ok! kopp-kopp-kopp Remélem igy is marad!
2010. máj. 11. 22:45
 8/38 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk most másfél éves a lányom. Kb egy éves volt, amikor kiborult a bili. Szerencsére megbeszéltük a dolgot, mindenki engedett egy kicsit és rendeztük a helyzetet. Persze vannak nehezebb pillanatok, de próbálunk többet egymásra figyelni. Igazi családi programokat szervezünk ketten és hárman is, hacsak sétálni, de elmegyünk együtt és beszélgetünk nagyokat. Kitartás Mindenkinek! üdv
2010. máj. 11. 22:46
 9/38 anonim ***** válasza:
87%
Vannak ilyen mèly időszakok! Tegyetek érte, hogy kijöjjetek a gödörből! Megéri! Sokkal jobb boldogan és nyugalomban élni, de ezért sokat kell tudatosan tenni! Erre sosem szabad lustának, fáradtnak lenni.
2010. máj. 11. 23:25
 10/38 anonim ***** válasza:
92%
A kislányunk most 2,5 éves. Mivel nemigen volt segítségünk, nagyon kipurcantunk idegileg. Már semmi sem lesz a régi. Nagyon csúnyán és gonoszul viselkedett velem, nem is próbált megérteni. A pici elég sírós baba volt, rettenetesen nehéz volt vele.... Türelem kell mindenhez. Az idő segít.
2010. máj. 11. 23:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!