Hogyan telt az első két nap otthon? Le tudnatok írni részletesen ti mit hogy és milyen sorrendben csináltatok?
Mi delben haza ertunk. Pelust fsereltunk aztan szopizott majd kb negy orat aludt egyhuzamban. Elsem hittem. Aztan este razenditett. Kiderult koran hogy hasfajosak vagyunk. Akkor este nem is furdettem mert annyira sirt hogy keptelen voltam lenyugtatni vagy barmi.
Aztan ejjelunk is szornyu volt. Masnap delelott megint szepen aludt. Probaltam bevezetni hogy ebredes utan pelus csere. Majd szopizott es altattam. Minden este hat korul furdetunk. Elotte sosem. Ha alszik akk keltem ot furdetesre.
2-3 óránként szopiztunk (15-30 percig), majd büfi. Utána peluscsere (minden szopi után), és ringattam- sétáltam vele, aztán alvás. Majd előlről az egész. 2-3 órákat aludt 2 szopi között.
Míg ő aludt, addig én is. Általában 7 órakor fürödtünk. Kezdettől fogva szerette, sosem sírt.
Az első 2 hónapunk nehéz volt, mert mire belerázódtam a dolgokba (első baba), utána jött a pocakfájós korszak, ami szerencsére nem tartott tovább egy hónapnál.
Akkor viszont éjjel-nappal simogattam a pocakját, sétáltam vele, mert úgy kevésbé fájt neki. Aztán kapott Infacolt, amitől mégjobban enyhült. Aztán egyik pillanatról a másikra mintha elvágták volna a pocakfájást, és azóta átalussza az éjszakákat. 1x sem kel fel.
Rosszabbra számítottam azért, de kellemesen csalódtam.
Evett és aludt mindkét gyerekünk, szerencsére egyikőjük sem volt sírós, nem igazán voltak átordított éjszakáink.
A fiunk 2 hétig, a lányunk 3 hétig kelt fel hajnal 4-5 között enni egyszer, de később ezt is elhagyták.
Az esti fürdetés-etetés-alvás rituálé mindig apáé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!