Ahol nagy a család, hogy és mikor történt az első látogatás otthon? Nem sokára szülni fogok.
Szülők elváltak mindkét oldalon, a viszony köztük nem túl jó, esélytelen, hogy egyszerre jöjjenek.
Nekem 3 testvérem van, férjemnek 2. Mindenkinek van már jegyese, vagy hosszú párkapcsolata.
Plusz két dédi, akik csak szülőkkel együtt tudnának jönni.
Bárhogy is számolom, közel 20 emberről van szó.
Azt nem mondhatom, hogy szülők házastársa ne jöjjön, ahogy azt sem kérhetem, hogy testvérek párjai ne jöjjenek.
Kicsit félek, hogy már az első héten átjáróház lesz nálunk, és nem tudunk majd pihenni a babával.
Én összeegyeztetném azokat egy napra akik jóban vannak, akiket össze lehet engedni :) egy szobába. :)
Eleinte anyuék hozzánk sokat átjártak de nem zavartak, viszont az első babalátogatást a rokonoknak össze szerveztem, megkértem őket hogy próbáljanak egy nap jönni. Sikerült is összehozni, bár nálunk nem volt 20 ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!