Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy kezelitek a tápszeres...

Hogy kezelitek a tápszeres cumisüveget?

Figyelt kérdés

Sajna második babámnak kell pótlást adnom és tök nem vagyok otthon a tápszer témában...

A kórházba azt mondták, elég csak elöblíteni az üveget. De akkor mennyi időnként kell elmosni, kifőzni?

Vagy mindig el kell mosni? Vagy mindig kifőzni? Vagy ti hogy csináljátok?

2010. máj. 10. 19:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
minden nap kifőzöm, és minden használat után szivaccsal és villával (utálom az üvegmosót) kívülről, belülről jó mosószeres vízzel kimosom a cumit, az üveget és a tetejét is. Utána jól elöblítem.
2010. máj. 10. 19:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Minden használat után jó forró vízzel-mosogatószerrel elmosom.Sterilizálni (kifőzni) kb 3-5 naponta szoktam.
2010. máj. 10. 20:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Kb. fél éves koráig minden este kifőztem.Utána mosogatás,jó erősen,forró vizben.
2010. máj. 10. 20:46
 4/11 A kérdező kommentje:

Hú, ez nem nekem való... :-(((

De majd igyekszem akkor odafigyelni:-)

2010. máj. 10. 20:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

4 hónapos koráig minden kajálás után sterilizáltam,

mikrós sterilizálom van, abba csak bele pakolom de abban is tárolom, 6 perc mikrózás és kész, de ha egy fazékba beledobálod a cumisuveg darabokat, főzöd 5 percig az is jó, csak csùnyák lesznek tőle az üvegek.

6 hónapos koráig már csak 2-3 naponta, 6 honap után pedig már csak hetente.

2010. máj. 10. 21:46
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Minden evés után elmosom kefével és beledobom a sterilizáló folyadékba...majd kaja előtt kiveszem elmosom és úgy csinálom neki a tápit.
2010. máj. 10. 22:01
 7/11 anonim ***** válasza:
első vagyok. Hidd el, kedves kérdező, olyan hamar belejössz, hogy észre sem veszed. Az embernek rááll a szeme az ilyesmire. Meg aztán, valljuk be, undorító egy szaga van a megmaradt tápszernek (a miénknek legalábbis), szóval bele is betegednék, ha nem mosnám ki minden evés után alaposan. Az öblítés olyan, mintha adnál egy pofont a kakának.
2010. máj. 10. 22:22
 8/11 A kérdező kommentje:

Én is csodálkoztam, hogy a kórházban azt mondták, csak öblíteni kell...

De van egy nagylányom is, (23 hós) aki mindig rosszalkodik, nem lehet magára-és főleg a kicsivel-hagyni, meg fejni is kéne...nehéz beilleszteni még egy mosogatást is.

De igyekszem:-)

2010. máj. 10. 22:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is naponta kifőztem, de minden használat után mosogatószerrel, külön szivaccsal elmostam.
2010. máj. 10. 23:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Én hetente strerilizáltam fél éves korig. Minden használat után külön kefével, szivaccsal forró vízben kívül belül megsikáltam, különös gonddal a csavaros részre.. és a cumira és a kupakra.

Fél éves kora után kéthetente sterilizáltam. Nekünk nem volt sterilizálónk, forró vízben kifőztem a cumisüveget és a hozzávalókat.

Soha, de soha nem volt semmi problémánk.

2010. máj. 11. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!