Hogy kezelitek a tápszeres cumisüveget?
Sajna második babámnak kell pótlást adnom és tök nem vagyok otthon a tápszer témában...
A kórházba azt mondták, elég csak elöblíteni az üveget. De akkor mennyi időnként kell elmosni, kifőzni?
Vagy mindig el kell mosni? Vagy mindig kifőzni? Vagy ti hogy csináljátok?
Hú, ez nem nekem való... :-(((
De majd igyekszem akkor odafigyelni:-)
4 hónapos koráig minden kajálás után sterilizáltam,
mikrós sterilizálom van, abba csak bele pakolom de abban is tárolom, 6 perc mikrózás és kész, de ha egy fazékba beledobálod a cumisuveg darabokat, főzöd 5 percig az is jó, csak csùnyák lesznek tőle az üvegek.
6 hónapos koráig már csak 2-3 naponta, 6 honap után pedig már csak hetente.
Én is csodálkoztam, hogy a kórházban azt mondták, csak öblíteni kell...
De van egy nagylányom is, (23 hós) aki mindig rosszalkodik, nem lehet magára-és főleg a kicsivel-hagyni, meg fejni is kéne...nehéz beilleszteni még egy mosogatást is.
De igyekszem:-)
Én hetente strerilizáltam fél éves korig. Minden használat után külön kefével, szivaccsal forró vízben kívül belül megsikáltam, különös gonddal a csavaros részre.. és a cumira és a kupakra.
Fél éves kora után kéthetente sterilizáltam. Nekünk nem volt sterilizálónk, forró vízben kifőztem a cumisüveget és a hozzávalókat.
Soha, de soha nem volt semmi problémánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!