Tápszeres babák anyukái, Nektek is nehezen fogadta el a babátok a cumisüveget? Végül melyik márka vált be?
Az Aventből a mai napig nem tud inni.
Ami bevált, a MAM. (Jobb a szívókája)
A MAM nagyon jó, árban is, és irtó jó termék, én szeretem, hogy sok darabjára tudom szedni, és mindegyiket tudom sterilizálni külön. A cumija is nagyon puha, könnyen iszik belőle a fiam.
Ami még nagyon-nagyon jó, és árban ugyanannyi, mint a MAM, az a Tomee Tipee, pár napja vettem, anyamell formája van, és mivel a kisfiam félig még szopik nem volt nehéz az átállás, aztán vissza még cicire, és annak a szelepe is jobb, mint az Aventé, pedig az drágább. - nekem van Avent, de utálom, az én fiam se tud normálisan inni belőle és szerintem a cumiformája is elavult már, annál sokkal jobbak is vannak, amik puhábbak, és jobban illeszkednek a baba szájába. Az Avenntel sokat cuppog, mert nem teríti be rendesen a kis száját, pedig a fiam vékonyka, nem pufi. A fenti két cumisüveggel egyáltalán nincs ilyen gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!