Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszeres babák anyukái,...

Tápszeres babák anyukái, Nektek is nehezen fogadta el a babátok a cumisüveget? Végül melyik márka vált be?

Figyelt kérdés
2010. nov. 24. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia, a fiam 7 hetesen lett tápszeres (nem állt el a vérzésem a szülés után, Ergamm cseppek hatására pedig elapadt a tejem), egyből elfogadta a cumisüveget, én Aventet használtam és használok azóta is. Egyszer próbáltam egy Nuk-ot, na azt nem kérte.
2010. nov. 24. 17:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Nuk és Babynova van, 5 hetes kora óta tápszeres. Nem volt gond az elfogadásával.
2010. nov. 24. 19:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Avent, de volt két Nuk cumisüvegünk is.
2010. nov. 24. 19:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Az Aventből a mai napig nem tud inni.

Ami bevált, a MAM. (Jobb a szívókája)

2010. nov. 24. 20:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Mam!!!!
2010. nov. 24. 20:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak a Mam!!
2010. nov. 24. 20:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Nuk! Nem középen van a cumin a lyuk,hanem felül,és olyan a formája ,mint a mellbimbónak szopizás közben.Persze biztos a többi is jó,de nekünk csak ez vált be!
2010. nov. 24. 22:32
 8/8 anonim ***** válasza:

A MAM nagyon jó, árban is, és irtó jó termék, én szeretem, hogy sok darabjára tudom szedni, és mindegyiket tudom sterilizálni külön. A cumija is nagyon puha, könnyen iszik belőle a fiam.

Ami még nagyon-nagyon jó, és árban ugyanannyi, mint a MAM, az a Tomee Tipee, pár napja vettem, anyamell formája van, és mivel a kisfiam félig még szopik nem volt nehéz az átállás, aztán vissza még cicire, és annak a szelepe is jobb, mint az Aventé, pedig az drágább. - nekem van Avent, de utálom, az én fiam se tud normálisan inni belőle és szerintem a cumiformája is elavult már, annál sokkal jobbak is vannak, amik puhábbak, és jobban illeszkednek a baba szájába. Az Avenntel sokat cuppog, mert nem teríti be rendesen a kis száját, pedig a fiam vékonyka, nem pufi. A fenti két cumisüveggel egyáltalán nincs ilyen gond.

2010. nov. 25. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!