3 hónapos babám elkezdett evés közben sírni, ellöki a cumisüveget és üvölt nem hajlandó enni. Miért csinálhatja ezt? (néha a kaki miatt de mostmár szinte minden évesnél - ja tápszeres)
klassz - nem növik ki???
s te mi csinálsz????
cicit elfogadja de nincs elég tejem sajnos max. 30 ml és az nem elég
nem szájpenészes
tornáztatom büfiztetem melegitem közbe a kajcsit
de a régi (múlt heti) 10 perces etetéseknek annyi most egy óra mire beletuszkolok valamennyi kaját
Próbálj ki egy másik cumit. Lehet h nem jön elég gyorsan. Mi 5 hónaposan váltottunk cumiméretet, akkor az átmenetileg megoldotta a problémát. 7 hós koráig még próbálkoztam a cumisüveggel, akkor reggel és este, de nem kellett neki, kanalazni akart. A Te babám viszont ahhoz még túl kicsi. Ja, és ne erőltesd, csak rosszabb lesz. Tudom h nehéz ha elcsúszik az etetés, borul a nap, de megéri türelmesnek lenni hosszútávon.
Még egy dolog eszembe jutott. Kb 3 hónapos volt, babám amikor szinte bármi elterelte a figyelmét az evésről. Ha fáradt volt, pláne. Egy dolog nagyon sokáig bevált: beletettem a hordozóba, a feje fölé függesztettem egy színes forgót, azt nézte, és evett.
1. vagyok. Amit leírsz, olyan mintha a cumisüveg nem kellene neki, hanem szopizni akarna. Vagy csak fejsz és elfogadtatod vele, hogy üvegből kap mindent, vagy nem is tudom.
Nálunk fordítva volt, amikor kevesebb lett a tejem, szopizni nem akart, üvöltött, amikor a szája a cicimhez ért, illetve 2-őt szívott rajta és kész. Fejtem egy darabig, aztán elapadt a tejem.
Nálunk egyébként nem olyan túl régóta van, nem tudom miért alakult ki ez a kanalas evéseknél. Pedig mindent megeszik, hasa sem fáj, a pelus is tiszta, vizet is kínálok neki sűrűn evés közben is, nem lehet szomjas sem.
a cumira már én is gyanakodtam köszike
beszélek hozzá a néha segít
na előbb kipróbáltam énekeltem neki tartottam a szemkontaktust és benyalta secperc alatt az adagot
(koraszülött, rosszul evő volt, kórházba volt sokáig, és kevés a tejem egy ideig fejtem majd szopizta az adagot és pótoltam de mostmár nemtok annyit adni neki)
na jelentem jelen pillanatban nyugi van
cumisüvegen gumit cseréltem és más pózban etetem
igaz az új cumiba mindig belefárad és belealszik de nem sir és nem üvölt nem rugkapál
sztem nagyon ki volt nyúlva a régi gumi és erősen folyt
azé ezen a lukon is tágitottunk egy picit
köszike a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!