Miért nem szeret játszani máshogy? Fél éves kisfiamat hiába teszem a földre szőnyegre, vagy a franciaágyra játékokkal (hasra/hanyatt) egy idő után nagyon elkezd sírni.
Bocsáss meg, ténylf félreolvastam, de nem leugattalak, csupán értetlenkedtem... azért a kettő között van különbség. Tudod, írásban kicsit nehéz a hanglejtést jelezni, de máskor igyekezni fogok. Egyébként most is először rosszul olvastam... tényleg ciki, mert általában nincsgond sem az olvasási, sem a szövegértési képességemmel.. Szóval. fél éves... Ok. Akkor lehet, hogy nem ártana beszerezni egy játékhidat, hogy legyen, amit a szőnyegen (játszószőnyeg) tud rugdosni. A babák mozgása fejtől lefele kezd el fejlődni, eleinte ugye csak a fejét, majd a kezeit, legvégül a lábait tudják akaratlagosan mozgatni. A tiéd épp a lábait igyekszik próbálgatni, azaz próbálgatja a tárgyakat azokkal elérni, mozgatni. Ezért lenne jó egy olyan játék, amit a lábaival is tud használni.
még egyszer elnézést, hogy értetlen és figyeletlen voltam, nem volt szándékomban... Mondjuk, még akkor sem hinném, hogy a te reakciód épp megfelelő lett volna... főleg, hogy oda is írtam, hogy én másfél évesre gondoltam... Majd legközelebb jobban ügyelek...
akkor hagyd a kiságyban, vagy tedd járókába. majd lesz idő, amikor már mászik, akkor kicsi lesz neki a tér, majd akkor tedd a földre, mert ugye akkor a nagyágyon már nem lesz biztonságban.
egyébként szoktathatod úgy is a "kinti" világhoz, ha együtt telepedtek le a földre, együtt játszotok ott, ha dolgod van, akkor mehet a kiságyba, vagy a járókába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!