Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, hogy csináljam ezt?

Anyukák, hogy csináljam ezt?

Figyelt kérdés
Van egy 5 hónapos babám aki éjjel óránként cicizik. Elvenni éjjelre teljesen nem szeretném tőle az evést, mert csak 250 grammot hízott. biztos éhes is, azért kel ennyit. Ezért írattam tápszert...nap közben nem adok neki, de adnék este, vagy éjjel, de nem tudom melyik a jobb...ha este adok, és akkor talán éjjel nem kel fel, viszont akkor két szoptatás is kiesik (az esti és az éjjeli). Vagy adjam éjjel, az éjjeli szoptatás helyett, de akkor addig ugyanúgy óránként fog kelni, ráadásul az éjjeli melegítés időt vesz igénybe, addig nyöszög majd, felveri a nagytesót...aki csinált ilyet hogy csinálta?
2017. febr. 28. 15:59
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
most a 180 milivel 03.00ig aludt. de lehet azertt aludt ilyen jot merr ma ejjel jott a ferjemes nem zajongott (allandoan forgolodik nyikorog horkol stb)
2017. márc. 2. 03:05
 22/27 anonim ***** válasza:

Nekem ugy tunik, hogy akkor tenyleg az ehseg miatt kelt olyan surun:(

2017. márc. 2. 16:40
 23/27 anonim ***** válasza:
Nem is azért mondtam, nem feltételezem, hogy nehezedre esik éjjel megszoptatni, de ha nem elég a tej és szopi után nem fogadja el a tápszert, akkor nem lakik jól és azért kel félóránként.
2017. márc. 2. 17:31
 24/27 A kérdező kommentje:
világos :)
2017. márc. 2. 18:05
 25/27 A kérdező kommentje:
hát...most másoidik napja megint fél orankent kel ejfel elott is...pedig megissza a tapszert...ezek szerint nem az a baja. nem tudom akkor mi a fene lehet :( kelt 20.30 21.00 21.30, 22.00 22.30 23.30...tegnap ugyanez a musor hajnalig. ott magam mellé vettem meguntam es akkor is kelt de akkor legalabb nem kellett kikelnem hogy visszaaltassam rleg volt megfogni a kezét. el vagyok kenődve :(
2017. márc. 7. 23:30
 26/27 anonim ***** válasza:
Fogzas?
2017. márc. 8. 00:52
 27/27 A kérdező kommentje:
6 hete ezt csinálja...fognak semmi jele...azért ilyen sűrű ébredések inkább már az áttörés előtt jellemzőek.
2017. márc. 8. 01:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!